Prodej rodinného domu, Hodíškov, 153 m2

Hodíškov

7 500 000 Kč
/za nemovitost
Cena je včetně právního servisu a provize RK.
Hypotéka od 35 743 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHodíškov
ID044
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná153 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha153 m2
Plocha nemovitosti992 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Hodíškově

Popis

Chcete bydlet v novém a energeticky úsporném domě? Máte rádi klidné a okouzlující prostředí v přírodě? Nebaví Vás každodenní ruch města, ale zároveň ho potřebujete mít na dosah? Tak je tato nabídka právě pro Vás.

Tato atypická novostavba leží na pozemku o celkové ploše 992 m² a najdete ji na okraji vesnice Hodíškov. Přináší dokonalé spojení moderního komfortu a klidného venkovského života s krátkou dojezdovou vzdáleností do města Žďár nad Sázavou, nebo do Nového města na Moravě. Okouzlující malebnost vesnice, nádherné západy slunce a možnost procházek kolem nedalekých rybníků vytvářejí idylické prostředí pro Vaši relaxaci a odpočinek.

Dispozice 3+kk s celkovou užitnou plochou 153,02 m² a vysokými stropy zajišťuje prosvětlený a vzdušný interiér. Galerie v prvním patře dodává nezaměnitelný šarm a nabízí inspirativní prostory pro Vaše umělecké výtvory či odpočinek s knihou. Praktické jsou v domě dvě koupelny, technická místnost s výlevkou a úložná místnost, která může sloužit také jako pracovna. Obývací pokoj nabízí krásný výhled na louku pod rybníkem a les.

Dvě garáže nabízí dostatek prostoru pro Vaše vozidla. Garáž (28,87 m²), která je propojena s domem průchozím zádveřím, nabídne budoucí paní domu pohodlný a praktický přístup do domu suchou nohou. Druhá dvojgaráž (35,84 m²) za domem nabídne budoucímu pánovi domu prostor nejen k parkování svých motorových miláčků, ale také k realizaci svých kutilských dovedností.

Využití moderních technologií, jako je vytápění tepelným čerpadlem a podlahové topení, společně s úsporným provozem, zaručuje maximální komfort a efektivitu v každém ročním období. Energetická náročnost budovy: třída C - úsporná.

Výměry místností v 1.NP: předsíň (10,34 m²), technická místnost (4,80 m²), koupelna (3,54 m²), wc (1,26 m²), obývací pokoj +kk (41,73 m²), pokoj (16,71 m²), ložnice (15,38 m²) s koupelnou (7,25 m²), garáž (28,87 m²). Celková plocha 1.NP činí 129,88 m².
Výměry místností v 2.NP: úložný prostor (10,71 m²), úložný prostor (12,43 m²). Celková plocha 1.NP činí 23,14 m².

Tato nemovitost byla před samotným prodejem prověřena firmou, která se zabývá inspekcí nemovitostí, kdy certifikovaný inspektor posuzuje technický stav nemovitosti na základě zjevných projevů a neinvazivních měřících přístrojů.

Hodíškov je obec v okrese Žďár nad Sázavou v kraji Vysočina. Vysočina se rozprostírá po zvlněných hřbetech Českomoravské vrchoviny v samém středu České republiky. Obec se nachází přibližně 12 km jihovýchodně od města Žďáru nad Sázavou. Okolí vás okouzlí nedotčeným přírodním bohatstvím, čistým životním prostředím i množstvím historických památek. Najdete tu například hned tři města s památkami světového dědictví UNESCO.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hodíškově.