Prodej rodinného domu, Velké Popovice, 189 m2

Velké Popovice

15 798 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 75 289 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVelké Popovice
ID01163
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná189 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti615 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Velkých Popovicích

Úklidové služby

Popis

Společnost „Am House“ si dovoluje nabídnout k prodeji rodinný dům 5+kk o celkové ploše 189 m2 + terasa 16 m2, na unikátním pozemku 615 m2, který se nachází v Velké Popovice - Brtnice. Předmětem prodeje je polovina dvojdomu.

Každý dům má 2x venkovní parkovací stání. V přízemí za vstupem do domu je chodba s šatnou (15 m2), dále je zde koupelná s samostatným WC, technická místnost a pokoj ( 17 m2), z chodby vejdete do velkorysého obývacího pokoje s přípravou pro kuchyňský kout, o velikosti 37 m2. Z obývacího pokoje a kuchyně dostanete do zahrady.

Ve 2NP domu je větší ložnice o rozměru 21 m2, a další 2 pokoje 19 a 17 m2. Současně jsou koupelna s WC, s vanou a se sprchovým koutem, samostatný WC, šatna a terasa 16 m2.

V ceně domu je plynový kotel s podlahovým vytápěním, Izolační trojskla, vstupní a interiérové dveře, zařizovací předměty koupelen, dlažby, obklady a podlahy všech místností. Z inženýrských sítí je připojen obecní vodovod, kanalizace a elektřina.

Poblíž najdete přírodní park Velkopopovicko, a je tu veškerá potřebná občanská vybavenost - školka, škola, obchod, pošta, restaurace. V Praze jste autem za 15 min, autobusová stanice je 150m od domu.


Veškeré vizualizace jsou pouze ilustrativní a nemusí v detailu odpovídat skutečné realizaci projektu a jeho okolí.

Pro více informací ohledně nemovitostí nebo domluvení prohlídky domu nás neváhejte kontaktovat. Rádi se Vám budeme věnovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Popovicích.