Prodej rodinného domu, Horní Planá, 117 m2

Horní Planá

9 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 180 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorní Planá
ID00012
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná117 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha117 m2
Plocha nemovitosti316 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Horní Plané

Popis

Přemýšlíte o investici v podobě nemovitosti u Lipenské přehrady? Pak právě pro Vás tu máme poslední volný dům v projektu Korzo Lipno - Karlovy Dvory na půli cesty Hůrkou a Horní Planou.

Náš nabízený dvojdům je skvělým místem pro relaxaci i trvalé bydlení. Můžete se těšit na tři útulné ložnice, dvě moderně vybavené koupelny a celkovou výměru 117 m2, ke kterým patří ještě zahrada a dvě parkovací místa.

Dům, který je součástí projektu Korzo Lipno - Karlovy Dvory, který se skládá z čtyř identických dvojdomů. Všechny z nich byly navrženy tak, aby co nejvíce zapadly do nádherné okolní krajiny. Kromě estetické hodnoty nabízí tento dům i vysokou energetickou efektivitu, díky kvalitnímu tepelnému čerpadlu, masivnímu zateplení a systému podlahového vytápění. Dům je napojen na vlastní zdroj vody a septik.

V případě, že se rozhodnete pro investiční využití, nabízíme služby společnosti Korzo Lipno, která se postará o veškerou správu nemovitosti. Tato možnost vám umožní získávat pasivní příjem po celý rok.

Dům je kompletně vybaven moderním nábytkem a kvalitními spotřebiči. Součástí domu je také plně vybavená kuchyň, útulný obývací pokoj a venkovní terasa s posezením.

Dům je situován na krásném místě u Lipenského jezera, kde je mnoho příležitostí k vyžití, například cyklostezky, turistické trasy, pláž u jezera či možnost rybaření.

Financování je možné řešit hypotékou, s jejíž zařízením Vám rádi pomůžeme.
Nemovitost je k dispozici ihned.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horní Plané.