Prodej rodinného domu, Žďár, 347 m2

Žďár

9 990 000 Kč
/za nemovitost
+ odměna za zprostředkování ve výši 3,68% + DPH.
Hypotéka od 47 609 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽďár
ID10156
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná347 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti871 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Žďáru

Popis

Poznejte exkluzivní rodinný dům 7+kk po kompletní rekonstrukci.

Nemovitost se nachází v přívětivé obci Žďár v okrese Blansko. Rodinný dům prošel nedávno kompletní rekonstrukcí a nabízí tak prostornou dispozici 7+kk s celkovou užitnou plochou 347 m² včetně tří koupelen a dvou kuchyní.

Dispozice domu nabízí v přízemí (1.NP) velkorysý obývací pokoj spojený s jídelním koutem a kuchyní o velikosti 50,9 m², ložnici s šatnou o velikosti 20,6 m², pracovnu, dva pokoje a dvě koupelny s WC. V prvním patře (2.NP) se nachází další kuchyň, koupelna s WC, pokoj a herní místnost. Tři sklepní prostory se nachází v 1.PP a poskytují dostatek dalšího úložného prostoru. Součástí objektu je také prostorná garáž o velikosti 49,4 m² a společenská místnost, které spolu s terasou o velikosti 39,9 m² umožňují aktivní využití Vašeho volného času.

Pozemek o rozloze 871 m² zahrnuje dům i přilehlé plochy, které poskytují dostatek soukromí a prostoru pro relaxaci. Kde jinde trávit čas, než na vlastní zahradě? Ať už ji využijete pro odpočinek a posezení třeba při grilování s rodinnou i přáteli, nebo přizpůsobíte svým oblíbeným aktivitám, bude to jen váš prostor. Nezmeškejte tak příležitost stát se majitelem tohoto exkluzivního domu a přírodních krás v blízkosti Moravského krasu.

Představujete si přesně takhle váš nový domov?

V tom případě nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vás přivítáme na osobní prohlídce. Případně poskytneme bližší informace telefonicky. Zajistíme Vám výhodné financování nebo rádi pomůžeme s prodejem Vaší stávající nemovitosti. Průkaz energetické náročnosti zatím nebyl dodán, proto uvádíme třídu G. Uvedená kupní cena je bez odměny za zprostředkování ve výši 3,68% + DPH. Doporučujeme prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Žďáru (okr. Blansko).