Pronájem bytu 2+1, Bruntál, Čs. armády, 57 m2

Čs. armády, Bruntál

9 000 Kč
/za měsíc
bez poplatků, + energie + služby + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaČs. armády, Bruntál
ID196
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná57 m2
Patro2.
Typ objektuPřízemní
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha57 m2
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceZpevněná, Asfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
VodaDálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Bruntálu

Popis

Nabízíme k pronájmu byt 2+1 na ulici Čs. armády 829/16 v Bruntále, jedná se o velmi klidnou lokalitu v blízkosti městského parku. Dům je po revitalizaci. Slunný, velmi prostorný byt o rozloze 57m2 se nachází v 2NP. Byt je po kompletní rekonstrukci, má nová plastová okna, nové podlahy, světla i dveře.

V bytě se nachází vstupní chodba, kuchyně disponuje novou kuchyňskou linkou s myčkou, pračkou. plynovým sporákem s el. troubou a digestoří.
Dále se v bytě nachází dva samostatné pokoje, rekonstruovaná koupelna s vanou, umyvadlem a samostatné WC.

K dispozici vlastní sklep. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem.

Měsíční nájemné činí 9.000 Kč + poplatky ve výši cca 1.000 Kč (podle počtu osob) + energie s převodem na nájemce. Kauce ve výši 18.000 Kč, odměna RK ve výši jednoho měsíčního nájemného.

Majitel požaduje zaměstnané nájemníky.

Byt je volný ihned.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Bruntálu.