Prodej chalupy, Morávka, 518 m2

Morávka

25 800 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 122 955 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMorávka
IDN104310
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná500 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuSamota
Podlahová plocha518 m2
Plocha nemovitosti35663 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Morávce

Popis

V přímém zastoupení majitele si vám dovolujeme nabídnout roubenku v Moravskoslezských Beskydech, v obci Morávka. Chcete si užívat klid a samotu v nádherné přírodě? Pak je tu tato roubenka, která Vám nabídne vše, o čem jen sníte. 500 m2 podlahové plochy, elektřina, voda z vlastního pramene, ČOV. A k tomu pozemky o ploše 35.663 m2.
Nachází se v obci Morávka, nedaleko vodního díla Morávka, v rekreační oblasti Moravskoslezských Beskyd.
Skoro čtyři hektary okolních pozemků Vám nabízejí absolutní soukromí a možnost úniku od všedního stresu.
Nemovitost nabízí tři samostatné jednotky s vlastním sociálním zařízením, sprchou a kuchyní, venkovní posezení s vyhlídkou do nádherné krajiny. Zázemí v podobě dílny, sklepa a technické místnosti pro uložení sezónních věcí. V okolí naleznete vše, co potřebujete k aktivní rekreaci. Nedaleká lyžařská střediska, cyklostezky, ale i wellness služby a lázně. Na vyžádání zašleme odkaz na pohled z dronu, nebo virtuální prohlídku domu. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem se kterým Vám rádi pomůžeme. Doporučujeme. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104310.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Morávce.