Pronájem bytu 2+kk, Praha - Vinohrady, Perucká, 79 m2

Perucká, Praha, Vinohrady

36 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPerucká, Praha, Vinohrady
ID202401
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná79 m2
Patro3. z 3
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy171 m2
Podlahová plocha79 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Hledáte pronájem luxusního mezonetového bytu v klidné rezidenční
lokalitě pražských Vinohrad?

V zastoupení majitele nabízíme pronájem moderního bytu v klidném části Prahy 2. Byt je v kompletně zrekonstruované prvorepublikové vile se třemi nadzemními podlažími a suterénem. Jedná se o nadstandardně zařízený a designový byt.

Vila se nachází v blízkosti oblíbeného parku Grébovka (Havlíčkovy sady) v horní části svahu a proto nabízí krásné výhledy na Prahu.

Velkou výhodou je navíc parkování na pozemku, zahrada a terasa k užívání.

Atypická bytová jednotka 2+kk mezonetového typu s velkorysou podlahovou plochu 79 m2 vyniká svou vysokou kvalitou materiálů a designovými prvky.

V koupelně je vana se sprchovou zástěnou, moderní WC s bidetovou sprškou. Koupelnová deska je z umělého kamene.

Kuchyň, vestavěné skříně a dveře jsou vyrobené na míru. Každý prvek v bytě byl při kompletní rekonstrukci řešen s důrazem na vysoký standart materiálů a designu od renomovaných značek.

Kuchyňská deska je z umělého kamene. Součástí kuchyně jsou samozřejmě moderní vestavěné spotřebiče. Nainstalována jsou designová světla. Plovoucí podlahy jsou z dubového dřeva.

Vytápění bytu je řešeno podlahovým vytápěním a radiátory. Podlahové vytápění šetří spotřebu a prostor. Pro teplotní komfort po celý rok je v bytě nainstalována klimatizace.

Zabezpečení bytu zajišťují vstupní bezpečnostní dveře od značky Sherlock, alarm a bezpečnostní kamery.

V domě jsou čtyři bytové jednotky na třech nadzemních podlažích. Aktuálně máme pro Vás tři z těchto bytů k pronájmu. Byty je možné využít i pro komerční a pracovní účely.

Náklady na služby a energie jsou 7040 Kč/ 1 osobu, 7490 Kč/ 2 osoby, 7765 Kč/ 3 osoby.

Nájemce neplatí provizi RK.

Lokalita se vyznačuje klidem a množstvím zeleně. V blízkém okolí se nachází zmíněný park Grébovka. Zároveň adresa disponuje velice dobrou dostupností MHD a občanské vybavenosti.

Hledáte-li právě takovéto výjimečné bydlení, doporučuji Vám osobní prohlídku.

Pro více info a osobní prohlídku mne neváhejte prosím kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 2.