Prodej pozemku pro bydlení, Osice, 665 m2

Osice

2 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 13 821 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaOsice
ID211-NP03864
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti665 m2
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Osicích

Popis

Hledáte pozemek pro výstavbu rodinného domu? Toužíte po bydlení na vesnici, ale v blízkosti velkého města s bohatou občanskou vybaveností? Pak mrkněte na tuto nabídku!

V Osicích nedaleko Hradce Králové Vám nabízíme ke koupi stavební pozemek pro výstavbu rodinného domu o celkové výměře 665 m2. Součástí prodeje je dále podíl o velikosti ideálních 1/4 na sousedním pozemku, který slouží jako příjezdová cesta z hlavní komunikace a parkovací stání. Jeho celková výměra je 225 m2. Je zde položena zámková dlažba.

K pozemku je přivedeno na pojení na elektřinu - elektropřípojka, plyn, obecní vodovod a obecní kanalizaci. V blízkosti pozemku probíhá i vedení optické sítě CETIN, takže je i možnost napojení na optiku.

Pozemek se nachází v okrajové části obce Osice. Její poloha je velice výhodná, protože v její těsné blízkosti probíhá dálnice D11. Po ní je skvělá dopravní dostupnost jak do Hradce Králové, Pardubic, tak do Prahy. Osice nabízejí svým obyvatelům základní občanskou vybavenost - pošta, mateřská a základní škola, obchod s potravinami, hostinec a knihovny. Kompletní občanská vybavenost se širokou škálou služeb nalezneme ve 13 km vzdáleném Hradci Králové.

Hrajete si s myšlenkou, že by se na tomto pozemku mohl nacházet Váš budoucí domov? Pak neváhejte, zavolejte mi a domluvme se na společném setkání, kde Vám mohu předat spoustu materiálů důležitých pro Vaše rozhodnutí. Těším se na společné setkání!

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Osicích.