Prodej rodinného domu, Kamenice, Lazurová, 103 m2

Lazurová, Kamenice

10 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 49 992 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLazurová, Kamenice
ID21
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná103 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti760 m2

Origo partneři v Kamenici

Úklidové služby

Popis

Hezký den.
Pokud máte rádi bydlení v klidné přírodě a nechcete se vzdát výhod hlavního města Prahy, máme pro Vás ideální řešení.
Obec Kamenice se nachází jen osm kilometrů jižně od hranic Prahy v turisticky oblíbené oblasti Posázaví.
Právě tady nabízíme k prodeji novostavbu typu bungalov. Jedná se o moderní dvojdomek, kdy obě poloviny mají shodně 103m2 s terasou o velikosti 20m2 a překrásným výhledem na okolní lesy a přírodu. Mají samostatné vchody jsou technicky naprosto samostatné jednotky.
Dokončená jedna polovina domu je dispozičně řešený jako 4+kk. Velice příjemně se budete cítit již při vstupu do domu, podlahy jsou v celém domě dřevěné. Chodbou projdete do dvou samostatných pokojů, které mohou sloužit jako dětské pokoje a náleží k nim koupelna s vanou a toaletou. Hlavní místnost, obývací pokoj s kuchyní nabízí kouzelný výhled do okolí. Na dostatek soukromý si přijdou i rodiče, protože ložnice nabízí nejen samostatnou koupelnu, ale také přímý vstup na terasu, kde mohou snídat při romantickém východu slunce.
Majitelka dům stavěla pro své užití a na kvalitě je to opravdu znát. Dům je postaven ve vysokém standardu. Můžete se také těšit na inteligentní domácnost v podobě regulace osvětlení a teploty pomocí telefonní aplikace na dálku.

V obci je veškerá občanská vybavenost jako pošta nebo supermarket. Pět minut autem je vzdálená Mateřská a Základní škola. V obci je také lékař nebo stomatolog.

Pokud hledáte pěkné bydlení v blízkosti Prahy i krásné přírody, je tento dům skvělou volbou.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kamenici (okr. Praha-východ).