Pronájem bytu 3+1, Frenštát pod Radhoštěm, Dolní, 71 m2 (ID: 1252902)

Dolní, Frenštát pod Radhoštěm

10 950 Kč
/za měsíc
+ služby 4120, kauce 15070, + adm. poplatek 3000
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDolní, Frenštát pod Radhoštěm
IDF2458558
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná71 m2
Patro8. z 8
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
TopeníÚstřední dálkové
VodaDálkový vodovod
Balkon
Výtah
Parkování

Origo partneři v Frenštátu pod Radhoštěm

Popis

Nabízíme Vám k pronájmu tento prostorný a slunný byt v žádané lokalitě v blízkosti aquaparku. Tento byt přináší komfortní a moderní bydlení s řadou výhod:
Balkón: Ideální místo pro relaxaci nebo posezení s rodinou a přáteli.
2 neprůchozí pokoje: Zajišťují soukromí a klid.
Nově zateplený dům s výtahem: Zaručuje úspory energie a pohodlný přístup do bytu.
Hezké a klidné bydlení: S přilehlými zelenými prostranstvími, které nabízejí příjemné prostředí pro odpočinek a relaxaci.
V blízkosti domu se nachází školka, což je výhodné pro rodiny s malými dětmi. Do centra Frenštátu a na Aquapark je to pouhých cca 5 minut pěší chůze, což znamená snadný přístup k obchodům, restauracím a zábavě.
Přijďte si prohlédnout tento byt a objevte svůj nový domov! Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Frenštátu pod Radhoštěm.