Prodej bytu 2+kk, České Budějovice, K. Chocholy, 42 m2

K. Chocholy, České Budějovice - České Budějovice 2

3 390 000 Kč
/za nemovitost
Při rychlém jednání možnost slevy
Hypotéka od 16 156 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaK. Chocholy, České Budějovice - České Budějovice 2
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná47 m2
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha42 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Lodžie

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

Rekonstruovaný byt 2+kk s lodžií a sklepem v klidné ulici sídliště Máj, K. Chocholy.
Objevte svůj nový domov v tomto útulném bytě 2+kk o celkové ploše 47 m2, který se nachází v jedné z nejklidnějších ulic sídliště Máj, K. Chocholy. Nachází se v 8. patře, tím nabízí nejen dobrý výhled, ale i klid a soukromí, které si zasloužíte.
Tento byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí, která zahrnuje vyzděné jádro, nově zařízené WC a koupelnu, vyštukovanou chodbu, kompletně nové rozvody elektřiny včetně jističů, nové plovoucí podlahy, v obývacím pokoji a chodbě s podlahovým topením. V obývacím pokoji je vyzděný bar, který elegantně odděluje kuchyň od obývacího prostoru, přičemž vytváří otevřený, avšak útulný prostor pro vaše společné chvíle. Nová výmalba celého bytu.
Nové dveře včetně zárubní v celém bytě, mezi obývacím pokojem a chodbou posuvné dveře, které nejen šetří místem, ale také dodávají prostoru praktičnost.
V ložnici je instalovaná nová vestavěná skříň, která poskytuje dostatek místa pro vaše oblečení a další věci.
K bytu náleží také lodžie 3 m2, která rozšiřuje životní prostor a nabízí místo pro relaxaci na čerstvém vzduchu, a sklep 2,4 m2 pro další úložný prostor.
Byt se skládá z předsíně 2,65 m2, chodby 6,7 m2, obývacího pokoje 10 m2 s kuchyňským koutem 5,8 m2, ložnice s vestavěnou skříní 13,8 m2, koupelny s WC 2,7 m2. Okna bytu jsou orientována na východ s výhledem na centrální park. Vytápění je ústředním topením a podlahovým topením, vytápění a ohřev vody je zajištěno Teplárnou, což je v současné době nejekonomičtější řešení. Měsíční platba za teplo je pouze 730,- Kč.
Dům, ve kterém se byt nachází, prošel také revitalizací. Je zateplený, má novou fasádu, stoupačky, nová plastová okna, výtah a střechu. K bytu náleží také společné prostory v suterénu jako je kolárna a kočárkárna.
Měsíční náklady:
• Fond oprav a provoz domu: 1.847,- Kč
• Topení: 730,- Kč
• Teplá voda: 623,- Kč
• Studená voda: 370,- Kč
• Elektřina: 1.200,- Kč
• Celkem 4.400,- Kč
Byt se nachází v klidné části sídliště a okolí domu nabízí veškerou infrastrukturu a díky revitalizaci sídliště je v blízkosti dostatek zeleně a dětských hřišť, přímo před domem je centrální park s dětským hřištěm a hřištěm na míčové hry.
Mateřská škola je vzdálená 350 m, základní škola 400 m2, Medicentrum Máj 450 m, supermarket TREFA 150 m, Obchodní centrum Čtyři Dvory s multikinem Cinestar je vzdálené 700 m.
Zároveň nabízí široké možnosti využití volného času, Branišovský les 500 m, přírodní rezervace Vrbenské rybníky 400 m, Hokejové centrum Pouzar 700 m, dětský zábavní park Bez bot 450 m, Park Čtyři Dvory se skateparkem a dalším sportovním využitím 900 m.
Dům má také velmi dobrou dopravní dostupnost. Zastávka MHD je vzdálená 400 m.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Českých Budějovicích.