Pronájem kanceláře, Český Krumlov, Latrán, 220 m2

Český Krumlov - Latrán

50 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaČeský Krumlov - Latrán
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná220 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha220 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Českém Krumlově

Popis

Pronájem exkluzivních prostor v srdci Českého Krumlova
Představujeme Vám jedinečnou příležitost pronajmout si dva vzájemně propojená patra po důkladné rekonstrukci, nacházející se přímo v historickém centru města Český Krumlov, v malebné ulici Latrán. Tato exkluzivní nemovitost se pyšní svou polohou jen několik metrů od vstupu do známého krumlovského zámku, nabízí tak nejen prestižní adresu, ale i neopakovatelné výhledy a atmosféru starobylého města.
POPIS NEMOVITOSTI
Jedná se o byt 4+1 o rozloze 120 m² umístěný ve třetím nadzemním podlaží, který je prostřednictvím elegantního dřevěného schodiště propojen s bytem 3+1 o rozloze 100 m² ve čtvrtém nadzemním podlaží.
Prostory je možné využít nejen k bydlení, ale i jako kanceláře, ordinace, atd, nebo kombinaci s bydlením.
V rámci rekonstrukce prošly byty kompletní renovací - od interiérů, přes okna a dveře, podlahy, až po zcela nové koupelny a kuchyně. Bylo zavedeno nové ústřední vytápění a provedena výměna veškerých rozvodů, což zaručuje vysoký standard bydlení.
Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!