Prodej chalupy, Holice, 80 m2

Holice

2 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 12 343 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHolice
ID668
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná80 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti520 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Holicích

Popis

Dům se nachází přímo pod lesem v osadě Blažkovec. Dům má studnu, je napojen na elekřtinu, plyn je na hranici pozemku. Na zahradě se nachází ovocné stromy (jabloně, švestky, hrušně). Objekt č.p.66, Koudelka, v osadě Blažkovec, v části obce Koudelka v Holicích.

Dům má sedlovou střechu se střešní krytinou Bramac, Dům má zastřešenou terasu, dřevník, dílnu, kopanou studnu a garáž.
Dům je ve svažitém terénu na okraji lesa. Topení - tepelné čerpadlo vzduch - vzduch a lokální na tuhá paliva, v obývacím pokoji a kuchyni. Plastová okna tříkomorová z roku 2008.

Dispozice : zastřešená veranda, kuchyň, koupelna, spíž, šatna, obývací pokoj, ložnice. Dům se nachází přímo u lesa.
Zahrada 379 m2, zastavěná plocha 66 m2. Pozemek celkem 520 m2. Rekonstrukce - bojler na TUV z roku 2014, klimatizační jednotka v obývacím pokoji z roku 2020. Kompletně nové štuky, nátěr fasády a klempířských prvků a dřevěných konstrukcí v roce 2024. Jedná se o velmi pěkné místo hned pod lesem.
ID 6624.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Holicích.