Pronájem rodinného domu, Praha - Ďáblice, Hřenská, 177 m2

Hřenská, Praha 8, Ďáblice

39 500 Kč
/za měsíc
provizi hradí nájemce
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHřenská, Praha 8, Ďáblice
ID57951
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná177 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuRohový
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy109 m2
Plocha nemovitosti1046 m2
Plocha zahrady937 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám k pronájmu krásný rodinný dům ve velmi klidné zástavbě a zelené lokalitě Prahy 8 - Ďáblicích.
Dům byl vystavěn v padesátých letech 20. století, je průběžně velmi dobře udržován a v minulých týdnech prošel revitalizací vnitřních prostor.
Celková obytná plocha činí 177m2 a rozkládá se ve dvou poschodích, která jsou obzvláštněna zajímavým prostorem vzniklým řešením jižního rohu domu.

V prvním poschodí je k dispozici nová kuchyňská linka vybavená troubou, varnou deskou, myčkou i lednicí, dále toaleta oddělená od koupelny s velkým sprchovým koutem, prostorný obývací pokoj a komora. Dům disponuje dvěma vstupy - standardně projektovaným hlavním vchodem do předsíně nebo rekonstrukcí přidaným vchodem přes zimní zahradu. Ve druhém poschodí se nachází komora, šatna, toaleta a dvě hlavní místnosti využitelné jako ložnice či například pracovna, jedna místnost má přímý vstup na velkorysou terasu s výhledem do zahrady.
Součástí domu je i půda a sklep. Na pozemku je kromě hlavní stavby umístěna také zděná garáž s příjezdovou cestou.

Městská čtvrť Ďáblice na severu Prahy si na rozdíl od mnoha jiných pražských částí, které už pohltila rozšiřující se zástavba, zachovávají svůj charakter. Spojují se v nich výhody města, jako je dobrá dostupnost, s výhodami menších obcí, mezi něž patří klid, dostatek prostoru, zeleně i dobré parkování.

Nedaleko domu se rozprostírá lesopark Ďáblický háj, který je vyhledávaným místem nejen pro hraní dětí a sport, ale také pro několik přírodních zajímavostí. Můžete zde potkat vzácné čolky nebo navštívit geologickou přírodní památku Ládví.
V těsné blízkosti lesa se nachází vyhledávaná hvězdárna s dokonalým výhledem na daleké okolí.

Čtvrť zajišťuje plnou občanskou vybavenost jako jsou obchody, MŠ, ZŠ, restaurace, pošta i lékař (praktický, dětský, stomatolog).
Ďáblice jsou dobře přístupné hromadnou městskou dopravou autobusy č.103, 348. 368 a 369 z Ládví a č. 202 ze strany Čakovic a Dolních Chaber.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Praze 8.