Prodej rodinného domu, Oslavany, Hlavní, 205 m2

Hlavní, Oslavany

6 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 30 977 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHlavní, Oslavany
ID00027
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná205 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti233 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Oslavanech

Popis

Investiční příležitost
Nabízíme k prodeji dvoupatrový rodinný dům s půdou, vhodný k rekonstrukci. Nachází se na hlavní ulici v Oslavanech, což přináší skvělou příležitost pro kombinaci bydlení a podnikání.

1. nadzemní podlaží: Nabízí dva pokoje, koupelnu s WC, sklep a technickou místnost/komoru. Díky své poloze na hlavní ulici je předurčeno k využití pro komerční účely.

2. nadzemní podlaží: Skládá se ze tří pokojů a terasy, poskytuje komfortní rodinné bydlení.

Půda: Možnost nástavby, což rozšiřuje potenciál celého objektu.

Exteriér: V areálu se nachází dvorek s hospodářským stavením, dílnou, garáží a sklepem, venkovní krb s posezením a další dvorek s udírnou.

Specifikace:
Napojení na všechny hlavní sítě: voda, plyn, elektřina, kanalizace.
Možnosti využití: Přestavba na 3 bytové jednotky, kombinace bydlení a komerčních prostor, nebo celkové využití pro podnikání.
Stavba: Přízemí z roku cca 1940, patro z roku cca 1965.
Materiál: Plastová okna, cihlové zdivo s kamenem.
Vytápění: Plynové, s komínem pro tuhá paliva.
Lokalita:
Nemovitost se nachází do 3 minut chůze od školy, školky, kostela, nákupního centra, obecního úřadu, zastávky a přírodního koupaliště. Krásné údolí Oslavky je jen kousek pro procházky a relaxaci.

K nemovitosti jsou k dispozici půdorysy a pasport domu. Přístup k nemovitosti je zajištěn ze zadní části od garáže po obecním pozemku.

Tento objekt představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají prostor pro realizaci svých bytových nebo podnikatelských snů v klidné, ale dobře dostupné lokalitě. Nechte se inspirovat možnostmi, které tento dům nabízí, a vytvořte si zde svůj nový domov nebo místo pro Vaše podnikání.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Oslavanech.