Prodej bytu 3+1, Olomouc, Wolkerova, 84 m2 (ID: 1251563)

Wolkerova, Olomouc

6 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 31 406 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaWolkerova, Olomouc
ID202408
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná84 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Balkon

Origo partneři v Olomouci

Popis

Vážení klienti, představujeme Vám krásný prostorný byt se dvěma parkovacími místy a ve výborné lokalitě. Nacházíme se na ulici Wolkerova v městské části Nová Ulice v Olomouci.

Vynikající poloha nemovitosti nabízí několik výhod. Ta hlavní je pohodlná pěší dostupnost do centra a Fakultní nemocnice. Dům se nachází přímo u vstupu do parku - Smetanových sadů. Spojení také usnadní zastávka tramvaje a napojení na městský obchvat. Lokalita splňuje veškerou občanskou vybavenost včetně školy a školky.

Předmětem prodeje je byt o dispozici 3+1 a užitné ploše 84 m2 s balkónem ve zvýšeném prvním nadzemním podlaží cihlového domu, který zaujme udržovaným stavem a vlastní plochou pro parkování.

Dům prošel revitalizací fasády, střešní krytiny a výměny oken za plastová s izolačním dvojsklem. Jednotka je orientovaná na jiho-východní stranu a severo-západní do klidné zelené proluky.

Dispozice bytu nabízí zádveří s úložným prostorem, chodbu se vstupem na oddělenou toaletu s oknem a balkón o výměře 3 m2. Dále se zde nachází koupelna s vanou, umyvadlem, a místem pro pračku.

Dominantou nemovitosti je výborně prosvětlený velký obytný prostor o výměře 27 m2 s dostatkem místa pro sedací soupravu, skříně a jídelní stůl. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice, dětského pokoje (16 a 15 m2) a kuchyně s linkou na míru s vestavěnými spotřebiči značky Siemens a Whirlpool včetně myčky a nové indukční varné desky.

Byt byl v období 2008-2014 zrekonstruován. Jsou zde vyměněny rozvody, povrchové materiály a kuchyňská linka.

Nemovitost nabízí nízké celkové náklady na provoz do 3.800,-/Kč měsíčně. Topení je dálkové, ohřev TÚV zajišťuje vlastní bojler se sníženou sazbou. SVJ bez úvěru.

K bytu náleží prostor za domem pro parkování 2-3 automobilů. Dále dva sklepy o celkové výměře 19 m2 (3x4,5 a 2,5x2 ) a možnost užívat společné prostory. Byt je bez zatížení hypotékou.

Jednotka vyniká zajímavou, prostornou dispozicí s příjemnou atmosférou bytu s vyššími stropy v tradičním činžovní zástavbě. Je pro klienty, kteří hledají pohodlné bydlení s parkováním na výborné adrese v jedné z nejlepších lokalit v Olomouci blízko centra.

Více informací u realitního makléře Petra Hanáka.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Olomouci.