Prodej bytu 2+1, Frýdek-Místek, Slezská, 53 m2 (ID: 1251553)

Slezská, Frýdek-Místek - Frýdek

Rezervováno
2 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 12 343 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaSlezská, Frýdek-Místek - Frýdek
ID202414
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná53 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Frýdku-Místku

Popis

Vážení klienti, představujeme Vám byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 ve Frýdku Místku na ul. Slezská.

Lokalita je velmi dobře dostupná jak z centra města, tak při příjezdu z obchvatu. Místo nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně školky, školy a obchodního centra Galeria Paráda a dalších obchodů a stravovacích zařízení. Výhodou je také zastávka autobusu a pěší dostupnost do centra.

Při příjezdu na prohlídku se potkáme před osmiposchoďovým panelovým domem. V přízemí se nachází garáže, sklepy a technické zázemí. Dům má zateplenou fasádní omítku, nové rozvody a výtah.

Bytová jednotka je v 6. poschodí a je orientovaná na jih s krásným výhledem do zeleně. Díky umístění v domě nabízí výborné klima a dostatek světla.

Byt má užitnou plochu 53 m2. Z předsíně je vpravo vstup do prostorného obývacího pokoje propojeného s kuchyní. Kuchyňská linka je rohová s bohatými úložnými prostory. Je zde dostatek místa pro pro lednici, případně myčku. Stavební úpravou bytového jádra došlo k rozšíření kuchyně a koupelny, která je vybavena rohovou vanou, umyvadlem a WC. Vznikl také prostor pro praktickou šatnu. Do koupelny a šatny jsou posuvné dveře, které šetří prostor. Z předsíně vlevo je vstup do ložnice. Místnosti mají vinylové podlahy. V koupelně je keramický obklad a dlažba.

Dominantou bytu je velký, výborně prosvětlený obytný prostor. Je zde dostatek místa pro sedací soupravu, nábytkovou sestavu i jídelní stůl. Spojení s kuchyní tak vytváří přirozený komunikační prostor.

K bytu náleží sklep a možnost užívat společné prostory včetně kolárny. Parkování je možné na ulici před domem. V blízkosti se nachází cyklostezka, řeka a několik dětských hřišť.

Pro více informací a prohlídku bytu kontaktujte realitního makléře Petra Hanáka

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Frýdku-Místku.