Prodej bytu 2+kk, Praha - Smíchov, U Nikolajky, 68 m2

U Nikolajky, Praha - Smíchov, Praha 5

10 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 49 087 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaU Nikolajky, Praha - Smíchov, Praha 5
ID202427
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná68 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Vážení klienti, představujeme Vám krásný a prostorný byt 2+kk ve velmi lukrativní lokalitě.

Nacházíme se v městské části Smíchov ve čtvrti tradičních činžovních domů a městských vil na ulici U Nikolajky.

Lokalita nabízí příjemné bydlení s veškerou občanskou vybaveností. V blízkosti domu se nachází školy, školky, francouzské lyceum, restaurace, kavárny, zdravotnická a obchodní centra. Výhodou je bezprostřední blízkost přírody a výborné spojení do centra tramvají, autobusem a stanicí metra B – Anděl.

Při prohlídce se potkáme před 5 podlažním udržovaným bytovým domem vystavěným ve svahu, který prošel kompletní revitalizací fasády a vnitřních prostor včetně zbudování výtahu.

Předmětem prodeje je prostorný byt o ploše 68 m², který se nachází ve zvýšeném 1. nadzemním podlaží.

Byt je orientovaný na severní a jižní stranu s možností příčného provětrání. Obývací pokoj a kuchyně je orientovaná směrem do vnitrobloku což zajišťuje krásný výhled do zeleně a také klid, od dopravního ruchu ve městě.

Při vstupu do bytu uvidíte prostorné zádveří se vstupem do jednotlivých místností. V jednotce se nachází oddělená toaleta s umyvadlem, krásná koupelna s vanou, sprchovým koutem, dvojicí umyvadel a místem pro pračku se sušičkou. Dispozice dále nabízí ložnici s vestavěnou skříní orientovanou do ulice.

Dominantou je velký obytný prostor. Jeho výměra zajistí dostatek místa pro sedací soupravu, velký jídelní stůl, krb, televizní stěnu a kvalitní kuchyň s vestavěnými spotřebiči.

Jednotka prošla kompletní rekonstrukcí včetně výměny rozvodů a povrchových materiálů. Byty zde použity kvalitní materiály jako kamenné podlahy, nadstandardní obklady a keramika. Příjemné je také množství ambientního osvětlení, které vytváří ojedinělou atmosféru.

Byt má nízké náklady na provoz. Vytápění je řešeno elektrickým kotlem s přenosem do radiátorů a podlahovým vytápěním v celé jednotce. Posledním zdrojem je akumulační krbová vložka v obývacím pokoji.

K bytu náleží sklep v suterénu domu o výměře 4 m².

Pořízením bytu získáte klidné a příjemné bydlení na výborné adrese.

Byt je bez zatížení hypotékou.

Více informací u realitního makléře Petra Hanáka

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 5.