Prodej činžovního domu, Ostrava - Mariánské Hory, Hudební, 380 m2 (ID: 1250991)

Hudební, Mariánské Hory

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Na vyžádání u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHudební, Mariánské Hory
ID4630
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná450 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuV bloku
Plocha budovy170 m2
Podlahová plocha380 m2
Plocha nemovitosti170 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Ostravě

Popis

Exluzivně nabízíme k prodeji činžovní dům v klidné části obce Ostrava - Mariánské Hory, ulice Hudební. Bytový dům má 4 nadzemní podlaží a velké sklepní prostory.
V současné době je 1 NP využíváno ke komerčním účelům, kde jsou provozovány dvě kanceláře se sklady. Tyto prostory nabízejí možnost přestavby na 2 bytové jednotky o velikosti 2+kk každá o velikosti cca 40m2.
Ve 2 NP se nachází prostorná bytová jednotka o velikosti cca 100m2 - 3+1 s technickou místností a 2x WC s koupelnou. Z velké čtvercové předsíňě, je vstup do každého pokoje, koupelen i komory. Je po celkové rekonstrukci: nové podlahy, dveře, nová kuchyňská linka, koupelna i wc, nové rozvody elektřiny, plynu, vody, nový plynový kotel Možnost nastěhování bez nutnosti rekonstrukce ihned.
Ve 3 NP jsou 2 bytové jednotky o velikosti 2+1, každá cca 40m2 jsou také po rekonstrukci. Opět nové podlahy, kuchyňská linka WC i koupelna dále rozvody vody, elektřiny, plynu. Nové kotle i bojlery. Také jsou vhodné k okamžitému nastěhování nájemníků.
Ve 4 NP je rovněž prostorná bytová jednotka 3+1 s velkou předsíní a komorou, podobná jednotce v 1 NP. Ta je připravena k rekonstrukci interiéru. Má zatím jen nové rozvody elektřiny, plynu a vody.
Dům prošel rekonstrukcí - výměnou oken, vstupních dveří, plynového topení, komínu, střechy. Ke všemu potřebnému jsou dělány pravidelné revize. Je velmi udržovaný, čistý a v dobrém stavu. Sklepní prostory jsou suché a čisté. .Půdní prostory nejsou pochozí.

K domu náleží i část pozemku ve dvoře ke stání cca 3 automobilů a malého posezení.
V současnosti probíhá i nabídka k odkupu celého dvorního prostoru (viz foto zadní části domu), který je za domem je však ve vlastnictví jiného majitele. V případě koupě i tohoto pozemku tak vzniká soukromý prostor k parkování pro všechny uživatele domu, včetně koutku k letnímu posezení a třeba i umístění dětského herního prvku.
Bytový dům tak může mít celkem 6 bytových jednotek nebo může být v současném stavu užívání tj. 4 bytové jednotky a 2 komerční prostory. Dům lze rovněž rozdělit na samostatné bytové jednotky s možností následného dílčího prodeje po jednotlivých bytech.
Činžovní dům, je výbornou investiční příležitostí nebo také příjemným bydlením s možností dalšího zisku.

V současné době probíhá Městským obvodem Ostrava - Mariánské Hory úprava a rekonstrukce ulice Přemyslovců, která navazuje na ulici Hudební. Ulice Přemyslovců se změní v oázu zeleně a bezpečného projezdu automobilů této menší spojovací ulice v Ostravě.
Veškerá občanská vybavenost je v bezprostřední blízkosti.
Více informací u makléře, volejte 603806562.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Ostravě.