Pronájem bytu 2+1, Ústí nad Labem - Střekov, Nová, 63 m2

Nová, Ústí nad Labem, Střekov

9 900 Kč
/za měsíc
+ zálohy na služby a el.energii
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNová, Ústí nad Labem, Střekov
ID868250
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná63 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Lodžie

Origo partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k pronájmu prostorný a částečně zařízený byt s lodžií a hezkým výhledem ze 7. patra, orientovaný na východ. Byt se nachází v Nové ulici v Ústí nad Labem.

Účelná dispozice je tvořena prostorným obývacím pokojem na nějž navazuje lodžie, dále ložnicí, kuchyní, chodbou s vestavnou skříní, velkou koupelnou ( kam se Vám v pohodě vejde i pračka ) a toaletou.

Výhodou této klidné lokality jsou služby základní služby občanské vybavenosti v blízké vzdálenosti - obchody, restaurace, zdravotnické zařízení, školka a škola. Tento byt je ideální pro jednotlivce, páry nebo rodiny. Dům je pečlivě udržován správcem, jsou zde dva výtahy a kamerový systém.

Majitel hledá nájemníka s pracovním poměrem a bez záznamů v registrech.

Nájemné je stanoveno ve výši 9.900,-Kč + zálohy na služby ve výši 3.387,- Kč + si hradí nájemce zálohy na plyn a elektrickou energii. Vratná kauce pro majitele je ve výši dvou nájmů. Odměna pro RK ve výši jednoho nájmu.

Bližší informace Vám rádi sdělíme po telefonu

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!