Prodej rodinného domu, Pelhřimov, Karlovo náměstí, 195 m2

Karlovo náměstí, Pelhřimov

Cena na vyžádání
/za nemovitost
cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKarlovo náměstí, Pelhřimov
ID143-NP06616
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná195 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy146 m2
Podlahová plocha195 m2
Plocha nemovitosti488 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Podlahové
Garáž
Převod do OV

Origo partneři v Pelhřimově

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v atraktivní lokalitě na adrese Karlovo náměstí, v centru Pelhřimova. Tento cihlový řadový dům nabízí ideální prostředí pro život rodin s dětmi. S velkou zahradou o rozloze 488m² a blízkostí škol, parků a dalších atrakcí pro děti je toto místo skvělou volbou pro Vaši rodinu.

Dům disponuje pokoji, včetně dětských pokojů, herny a dalších prostor, které usnadní každodenní život s dětmi. S úžasným vybavením (jako je krbová vložka, koupelna v přízemí i patře, ústřední plynové topení kondenzačním kotlem do radiátorů a částečně podlahové topení) se zde budete cítit jako doma. Je zde i příprava na centrální vysavač. Dům nemá prozatím zpracovaný PENB průkaz, ale má zateplené obvodové zdivo, podlahy v přízemí, střecha je též zateplená.

V přízemí najdete obývací pokoj s kuchyní, ložnici, koupelnu, technickou místnost, špajz a předsíň, zatímco v podkroví jsou dva pokoje a koupelna se sprchovým koutem. Dům je kolaudován v roce 2015 a nabízí bezpečné a pohodlné bydlení pro celou rodinu.

Možnost dvougeneračního bydlení.

S celkovou užitnou plochou 195m² a zastavěnou plochou 146m² poskytuje dostatek prostoru pro každého člena rodiny. K dispozici je také garáž 32m2, která usnadní parkování rodinného vozu.

Tato nemovitost je skutečným domovem pro rodiny s dětmi, kde můžete vytvořit základ pro šťastný a bezstarostný život. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Možnost financování hypotečním úvěrem - bezplatně vyřídíme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pelhřimově.