Pronájem bytu 1+1, Brno, Pastrnkova, 46 m2

Pastrnkova, Brno

15 500 Kč
/za měsíc
+ 5 000 Kč za energie a služby + provize kanceláři
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPastrnkova, Brno
IDB1295
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná46 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Brně

Popis

Hledáte místo, kam můžete přijít jen se svými zavazadly a okamžitě se cítit jako doma? Tento byt 1+1 je přesně pro Vás!  

- 10 minut do centra města Brna a hlavního nádraží 
- 15 minut do Spielberk Office Center (Holandská)
- 25 minut na Veterinární univerzitu (VFU)
- 25 minut do Technologického parku (IBM, Red Hat, Zebra, VUT)
- 35 minut do Campus Square (AT&T, MUNI Medicine)
- Velmi dobré spojení veřejnou dopravou s centrem města Brna
- Supermarket Albert se nachází v docházkové vzdálenosti  

Už se nemusíte dále dívat, vaše hledání dokonalého bydlení končí právě zde! Nabízíme k pronájmu plně zařízený byt, ve kterém najdete vše pro vaše bezstarostné bydlení. Kuchyň je vybavena sporákem, troubou, mikrovlnou troubou, a myčkou nádobí. Nechybí ani praktická varná konvice, komplet kuchyňského nádobí a prostorná lednice s mrazákem.Pro vaše pohodlí je zde i pračka. Jídelní stůl se židlemi, jak můžete vidět na fotografiích, je dokonalým místem pro sdílení jídel s blízkými i rodinou. Prostor kuchyně plynule přechází do obývacího pokoje, kde na vás čeká pohodlné křeslo, funkční stolek, TV stolek s televizí a klimatizace pro vaše maximální pohodlí. V ložnici na vás čeká manželská postel s nočními stolky, psací stůl se židlí pro vaši práci z domova a šatní skříň pro veškeré vaše oblečení. Koupelna je vybavena umyvadlem, toaletou a sprchovým koutem, vše v moderním a svěžím designu. Tento byt je připraven stát se vaším novým domovem, kde budete moci žít svůj život s maximálním komfortem! 

Tato budova je bez výtahu. 

Měsíční nájemné činí 16 500 Kč + 5 000 Kč za služby a připojení k internetu. Vratná kauce činí 30 000 Kč. Po dohodě s pronajímatelem je možnost krátkodobého pronájmu. Pronajímatel požaduje spolehlivé a zodpovědné klienty.

Pokud Vás byt zaujal neváhejte a kontaktujte nás ohledně možnosti prohlídky! 

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Brně.