Prodej bytu 3+1, Zlín, Zálešná II, 66 m2

Zálešná II, Zlín

4 400 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 20 969 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaZálešná II, Zlín
IDPB3_zálešná II
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná76 m2
Patro3. z 3
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha66 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Origo partneři v Zlíně

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout cihlový 3+1 s balkonem, který se nachází v jedné nejvyhledávanější části Zlína v ulici Zálešná II. Bytový dům o 3 podlažích je umístěn v končící nízkopodlažní zástavbě bytových domů, která navazuje na baťovskou zástavbu domů lokality Zálešná. Do centra odsud dojdete do 20 minut pěší chůze. Podél řeky Dřevnice, která protéká celým Zlínem, se nachází cyklostezka, která Vás dovede do Lužkovic a další trasa cyklostezky vede do Lukova. Nedaleko bytového domu se nachází 2 základní školy, školka a obchod. V místě bezproblémově funguje městská hromadná a vlaková doprava.

Bytová jednotka o CP 76 m2 se nachází ve 3. podlaží. Vstupní části je chodba, která Vás dovede do obývacího pokoje s balkonem. Hned u vstupu je menší předsíň navazující na koupelnu. V případě rekonstrukce lze koupelnu o tuto předsíň zvětšit. Mezi obývacím pokojem a koupelnou se nachází kuchyňský kout, do kterého vstoupíte jak ze vstupní chodby nebo obývacího pokoje. Výhodou je, že kuchyň může být jak samostatnou jednotkou nebo v případě zbourání příčky může vzniknout velký prostor propojením obývacího pokoje a kuchyňského koutu. Ve východní části bytu se nachází ložnice a dětský pokoj. Do ložnice se vstupuje z obývacího pokoje a do dětského pokoje z chodby.
Cihlová bytová jednotka má plastová okna a v bezproblémovém stavu střechu bytového domu.
K bytu náleží prostorná sklepní kóje.

Byt je ve funkčním obyvatelném stavu, nicméně již nesplňuje současné požadavky bydlení

Pokud Vás tato nabídka zaujala, tak rád se s Vámi setkám při prohlídce této nemovitosti. Nabídka v financování prostřednictvím úvěru nebo případný prodej Vaší nemovitostí je samozřejmostí.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Zlíně.