Prodej rodinného domu, Orlovice, 150 m2 (ID: 1250015)

Orlovice

6 600 000 Kč
/za nemovitost
zlevněno
Hypotéka od 31 454 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOrlovice
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha150 m2
Plocha nemovitosti1360 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Orlovicích

Popis

V zastoupení majitele - stavebníka, nabízíme k prodeji hrubou stavbu přízemního rodinného domu v Orlovicích o dispozici 5 KK + technická místnost a garáž, v jedinečné lokalitě s nádherným výhledem, na pozemku o výměře 1360 m2 - parcely p.č. 8/5, p.č. 8/8 a p.č. 9/4. Výstavba právě probíhá, provedena základová deska a hrubá stavba, krov domu. Je možné následně dojednat a realizovat i dokončení stavby domu stavební firmou majitele.

Celková zastavěná plocha domu činí 186 m2, podlahová plocha 150 m2. Dům je tvořen obývací kuchyní o ploše 42,7 m2, ložnicí o ploše 14,2 m2, dvěma dětskými pokoji - každý o ploše 11,2 m2, pracovnou o ploše 8,1 m2, koupelnou o ploše 7 m2, samostatným WC o ploše 1,9 m2, technickou místností o ploše 7,9 m2, zádveřím o ploše 8,2 m2, chodbou o ploše 13 m3 a garáží o ploše 24,8 m2. U domu je počítáno s terasou o ploše 52,7 m2.

Rodinný dům bude napojen na vedení elektřiny a obecní vodovod, odpadní vody budou svedeny do jímky na vyvážení, dešťové vody budou svedeny do jímky o obsahu 6m3 pro zalévání zahrady a přepad do zasakovací jímky. Vytápění domu bude řešeno tepelným čerpadlem a zálohováno krbovou vložkou.

Hrubá stavba rodinného domu za uvedenou nabídkovou cenu zahrnuje základy, základovou desku, svislé a vodorovné izolace proti vodě, obvodové zdivo + vnitřní zdivo, střechu z příhradových vazníků s úložným prostorem nad garáží a pálenou střešní taškou, přípojky vody, elektřiny, jímku na vyvážení, jímku na dešťovou vodu a zasakovací jímku.

Výhodou bydlení v nabízeném domě je lokalita, kdy se jedná o výstavbu na pozemcích nad vlastním územím obce, u místní komunikace ke kostelíku v Orlovicích s minimálním provozem. Z pozemku je nádherný výhled do krajiny Vyškovské brány, v okolí se nenachází žádná výstavba. V této lokalitě bude majiteli realizována výstavba pouze 3 domů vč. nabízeného RD.

Orlovice jsou klidnou neprůjezdnou obcí, napojení na dálnici D1 je vzdálené 6,8 km (sjezd Ivanovice na Hané), což představuje cca. 8 min. jízdy. V obci je školka, obecní úřad, obchod, sportoviště sokola, v sousední obci venkovní koupaliště.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Orlovicích.