Prodej bytu 2+kk, Brno, Kovářská, 52 m2

Kovářská, Brno

5 700 000 Kč
/za nemovitost
prodej přímo od developera, neplatíte provizi
Hypotéka od 27 165 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKovářská, Brno
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná52 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme k prodeji krásný nový byt 2+kk (kolaudace 2021), ve 3.NP s výtahem. Jedná se o byt v sedmipodlažním bytovém cihlovém domě s betonovou nosnou konstrukcí. V nově tvořené čtvrti Komárov.
Orientace bytové jednotky je; na jih obývací pokoj a balkon s výhledem do vnitrobloku, ložnice má okna na sever s výhledem do ulice. Severní orientaci ložnice oceníte hlavně v současných horkých letních měsících.
Plochy jednotlivých místností; obývací pokoj s přípravou na kuchyňský kout (27,9 m2), vstupní chodba (3,2 m2), koupelna se sprchovým koutem a WC (4 m2), ložnice (11,7 m2), balkon (5,3 m2) a vyzděná sklepní koje na patře (2,2 m2). V obývacím pokoji a ložnici je vinylová podlaha. Keramické podlahy (60 x 60 cm) najdete v koupelně a vstupní chodbě. Součástí bytu je videotelefon, příprava na kuchyňskou linku a šatní skříň na chodbě. Na rámu okna v místnosti ložnice je akustická větrací štěrbina s manuálně nastavitelným průtokem vzduchu.

Ihned k nastěhování. Jedná se o první prodej od developera. Neplatíte provizi pro RK.

Nabízíme možnost dokoupení garážové stání v bytovém domě, cena 600.000, -Kč/jedno stání.

Více informací je k nalezení na webových stránkách: https://www.rezidencekovarska.cz/

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně.