Pronájem bytu 2+kk, Náchod - Běloves, 37 m2

Náchod, Běloves

8 900 Kč
/za měsíc
bez poplatků
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNáchod, Běloves
ID02807
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná37 m2
Patro1. z 3
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Náchodě

Popis

Vážení zájemci,
máme tu pro vás skvělou příležitost pronajmout si zcela nový a moderní byt o dispozici 2+kk, který je ideálně řešen pro jednotlivce, nebo pár, bez jakékoliv prvotní investice.
Tento byt se nachází v přízemí bytové domu se sedmi bytovými jednotkami a nabízí prostornou obývací místnost propojenou s moderní kuchyňskou linkou.
Kuchyňská linka je nadstandardně vybavena vestavnými spotřebičemi (myčka na nádobí, lednice,sporák, varná deska, digestoř) , takže vám bude usnadněno vaření a příprava pokrmů.
Kromě toho je zde k dispozici další obytná místnost, kterou můžete využít podle svých potřeb - může sloužit jako ložnice nebo třeba šatna.
V bytě se rovněž nachází koupelna se sprchovým koutem, toaletou a přípojkou na vodu pro pračku, což vám poskytne pohodlnost a možnost vlastního praní prádla.
Lokalita tohoto bytového domu je více než výhodná. Vše, co potřebujete, máte doslova na dosah ruky.
V docházkové vzdálenosti naleznete veškerou občanskou vybavenost, včetně nákupního centra, restaurací a kaváren. Pokud preferujete hromadnou dopravu, můžete využít blízkou autobusovou a vlakovou zastávku, což vám umožní snadný a rychlý přístup kamkoliv v okolí.
Co se parkování týče, máte několik možností. Před domem je dostupnost bezplatného parkování, takže nemusíte mít obavy o to, kde zaparkujete své vozidlo, nebo za domem je možné využít kryté parkovací místo za 1.000 kč/měsíc.
Do bytu je také přivedena přípojka na internet a televizi.
Tento byt je zcela nový, máte tak jedinečnou příležitost stát se jeho nájemcem bez jakékoliv investice.
Nájemné 8.900 Kč
Měsíční záloha na teplo, vodu 3.500 Kč
+ elektřina dle individuální spotřeby
Vratná jistota je ve výši 25.000 Kč
+ provize za zprostředkování ve výši měsíčního nájmu

Jeho skvělá lokalita a možnost využití vlastního parkovacího místa jsou jen některé z důvodů, proč byste měli tuto nabídku zvážit.
Pokud máte zájem, neváhejte se na mne obrátit, ráda Vám poskytnu další informace a domluvím prohlídku tohoto skvělého bytu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Náchodě.