Prodej bytu 2+kk, Praha - Košíře, Na pomezí, 62 m2 (ID: 1249356)

Na pomezí, Praha 5 - Košíře

12 200 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize RK
Hypotéka od 58 142 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa pomezí, Praha 5 - Košíře
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná62 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

«Residenture» v zastoupení majitele si dovoluje nabídnout k prodeje byt 2+kk s podlahovou plochou 61,90 m² + terasa 6,2 m² + zahrada 7,8 m², který se nachází v rezidenčního komplexu Sakura s 24/7 recepcí a ostrahou, jedinečnou společnou zahradou a bohatým osázením zelení ve vyhledávané lokalitě na Praze 5 - Košíře.

Zařízený byt se nachází v 4.NP v projektu z roku 2019.

Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou udělanou na míru včetně vestavěných spotřebičů (varná deska, trouba, lednice, myčka, digestoř, a mikrovlnná trouba) všechno od značky Bosch a barového pultu s posezením.

V obývacím pokoji (30,8 m²) je velká pohovka, velká TV, jídelní stul od značky Westwing s židle a vstup na velkou terasu o vyměře 6,2 m² se zahradou 7,8 m² s krasným výhledem pro ideální zahájení dnu s šálkem kávy.

V ložnici (15,2 m²) je dvoulůžková postel od značky KARE, velká šatní skříň vyrobena na míru a je druhý vstup na terasu. V ložnici je en-suite koupelna (5,2 m²) s vanou, sprchovým koutem a umyvadlem.

Velkou výhodou tohoto bytu je komora (1,4 m²) s pračkou. V předsíně (8,0 m²) je velká šatní skříň a samostatná toaleta (1,3 m²).

Dřevěné podlahy, dlažba, podlahové vytápění v celém bytě, francouzská okna, centrální topení.

Umístění v Praze Košířích činí z projektu Sakura ideální bydlení pro rodině s dětmi, seniory i jednotlivce. 300 m od domu se nachází MŠ Slunéčko, ZŠ Beníškové. Německá škola Jinonice je 1,6 km od domu, gymnázium Turbová je vzdáleno 1,2 km. Do knihovny je to 1 km, ZŠ Nepomucká je vzdálena 1,2 km od rezidence.

V objektu se nachází prodejna potravin a kavárna. Na dosah je i zeleň v podobě parků Motol a Cibulka. 800 m od domu je rozhledna Cibulka. Za 15 minut dojdete k Prokopskému údolí. Za sportem můžete vyrazit do 1 km vzdáleného tenisového centra Cibulka, 1,2 km daleko je Squash centrum Cibulka, procházkou přes park se konají chrtí závody. Na golf je to pouze 10 min. Pěšky do Golf centra Praha.

Byt je v současné době pronajat, nájemce přejí pokračovat v nájmu.

V ceně bytu je parkovací staní v podzemní garáži a sklepní koje.

Celková cena: 12.200.000 Kč vč. provize RK

Pro více informací ohledně této nemovitosti nebo domluvení prohlídky, kontaktujte nás nebo vyplňte formulář níže, rádi se Vám budeme věnovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 5.