Prodej bytu 2+kk, Praha - Záběhlice, Práčská, 53 m2

Práčská, Praha 10, Záběhlice

6 750 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 32 169 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPráčská, Praha 10, Záběhlice
IDLK147476
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná53 m2
Patro5. z 8
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha53 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
VodaDálkový vodovod
Sklep
Výtah

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Představuji Vám k prodeji pěkný byt s dispozicí 2 +kk, ve vyhledávané lokalitě Praha 4 - Záběhlice

Jedná se o byt v panelovém domě v celkově dobrém stavu o dispozici 2+kk o užitné ploše 53 m2. V bytě proběhla celková rekonstrukce s dokončením v roce 2012. Byt má nové vnitřní omítky, plovoucí podlahy v obytných částech a dlažby v koupelně a WC, revitalizované rozvody elektřiny a rozvody vody, plastová okna, novou kuchyňskou sestavu včetně spotřebičů. Vybavení bytu může být součástí prodeje po dohodě.

Dům je panelový, má celkem 7 podlaží. V roce 2014 byl v rámci revitalizace proveden nový výtah, nové vnitřní omítky a vnitřní rozvody médií a zateplení fasády. Celkově se jedná o velmi pěknou a udržovanou nemovitost s velmi dobře hospodařícím SVJ.

Dům díky své poloze zaručuje výbornou dostupnost MHD a občanskou vybavenost dostupnou několik minut pěší chůzí. Záběhlice a zejména dům v této části nabízí kompletní občanskou vybavenost při komfortu klidné lokality. V pohodlné docházkové vzdálenosti je MŠ, ZŠ i poliklinika. V blízkosti domu je zastávka autobusu s přímým spojením do centra Prahy a pohodlným spojením na Metro trasy "A" i trasy "C". Lokalita nabízí množství parků a zeleně k procházkám v místě domu, v dojezdové vzdálenosti množství sportovišť.

Majitel přijme od zájemce i nabídku bytu 3+kk, 3+1 protihodnoutou s doplatkem v Praze v dosahu MHD.

V případě financování hypotéčním úvěrem Vám rádi zdarma vše vyřídíme u Vámi preferované banky a k tomu za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Velmi doporučuji osobní prohlídku, při které Vás rád osobně provedu.

Hledáte něco jiného? Podívejte se na další nemovitosti z mé nabídky https://dunahouse.cz/makleri/radek_slemar

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 10.