Prodej rodinného domu, Šindelová - Obora, 237 m2

Šindelová, Obora

14 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 71 438 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠindelová, Obora
ID294-NP00801
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná237 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy154 m2
Plocha nemovitosti27969 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadSeptik, Jímka
VodaDálkový vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Šindelové

Popis

Jedinečná příležitost v srdci Krušných hor na vás čeká v obci Šindelová, kde můžete mít rodinný dům s pozemkem 27.969 m2. Tento dům leží na kraji obce, v části Obora, a je ze všech stran chráněn vzrostlou zelení. Nabízí ideální místo pro odpočinek i trvalé bydlení, neboť tu budete mít dostatek prostoru pro jakékoliv vaše sny. V přízemí najdete kuchyni, ložnici a koupelnu s vanou, dále pak technické zázemí budovy. V 1. patře vás jistě uchvátí obrovský obývací pokoj, kde je připravené místo pro krbová kamna, další koupelna a ložnice. Dům je částečně podsklepen.
Pozemek je mírně svažitý, najdete na něm soustavu kaskádovitých rybníků, které je možné využít i pro chov ryb a rybaření.
Objekt je napojen na veřejný vodovod, topení zajišťuje nový elektrokotel v kombinaci s kotlem na tuhá paliva, pro ohřev vody je tu bojler.
Obrovskou výhodou je možnost využít celý pozemek k další výstavbě, což z něj dělá výhodnou investici i do budoucna. Je zde možné postavit několik rodinných domů nebo i ubytovací zařízení.
Obec Šindelová je dlouhodobě vyhledávaným místem pro rekreaci, a to zejména pro čistou krajinu, nekonečné lesy v okolí a jedinečné podnebí horské kotliny.
Bližší informace vám ráda sdělím osobně na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Šindelové.