Pronájem bytu 2+kk, Brno, Franzova, 41 m2

Franzova, Brno

14 800 Kč
/za měsíc
+ 2.745,- Kč/měsíc za služby bez elektřiny + kauce + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaFranzova, Brno
IDN31060
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná41 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme k pronájmu velmi útulný byt 2+kk v polyfunkčním domě, v klidné Franzově ulici v Maloměřicích, jedná se o novostavbu z roku 2020. Byt je umístěn ve 3. nadzemním podlaží s výtahem, je o výměře 41,5 m2.
Obývací pokoj o ploše 15,5 m2 je vybaven kuchyňským koutem se zabudovanou lednicí, mikrovlnkou, digestoří s odtahem a sklokeramickou varnou deskou, okna jsou směrována na západ a sever. Ložnice má plochu 14,2 m2 a okno má směrem severovýchodním. Koupelna je vybavena umyvadlem, toaletou, sprchovým koutem a přípojkou pro pračku. Jinak se byt nabízí jako nezařízený.
V bytě je přípojka k internetu i sdružená televizní anténa. Vytápění plynovým kotlem na podlaží minimalizuje tepelné ztráty a přispívá k nízkým nákladům, spojeným s bydlením (povinně uvedená třída energetické náročnosti G neodpovídá realitě). Měsíční platby 2.745,- Kč zahrnují zálohy za teplo, vodu a paušál za společné prostory, výtah a popelnice. Elektřinu si nájemce přepisuje přímo na sebe.
K bytu je možné pronajmout si parkovací stání na navazujícím oploceném parkovišti, za 400,- Kč/měsíc.
Franzova je klidná ulice, souběžná s ulicí Selskou a slouží především k bydlení. Navazuje na sportovní a rekreační areál s dětskými hřišti, cyklostezkou a parkem s lavičkami, který se rozkládá podél řeky Svitavy. Zastávka MHD (bus + tram č. 4) je jen 3 minuty pohodlné chůze a do Billy je to pět minut.
Pro případné informace či sjednání prohlídky kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.