Prodej rodinného domu, Slapy, 158 m2 (ID: 1248132)

Slapy

7 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 37 649 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSlapy
ID0020-NP08165
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná158 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti349 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž

Origo partneři v Slapech

Úklidové služby

Popis

V klidné obci Slapy si vám dovoluji nabídnout příjemný rodinný dům po částečné rekonstrukci s krásným výhledem do okolí. Nedaleko vodní nádrže Slapy a se skvělou dostupností do Prahy jak autem, tak i autobusem. Dům se zahradou, prostornou terasou a balkonem, které umocňují komfort a pohodlí tohoto domu.

Prostorný dům o dispozici 5+kk se skládá ze 3. nadzemních podlaží. Naměřená užitná plocha domu je 158 m2, k tomu navíc prostorná terasa a balkon. V přízemí naleznete společenskou část – obývací pokoj propojený s moderní kuchyňskou linkou a jídelním koutem. Najdete tu i dva samostatné sklepy, které jsou ideální pro skladování potravin či vytvoření vlastních vinných sklepů. V patře se pak nachází tři samostatné ložnice, prostorná koupelna s WC, komorou a dalším samostatným WC. Z jedné z ložnic je přístup na velkorysou terasu o rozloze 30 m2, která nabízí spousty prostoru pro posezení. Koupelna je vybavena dvojumyvadlem, WC, sprchovým koutem i velkou rohovou vanou. V podkroví domu se nachází další pokoj, který byl dosud využíván jako herna pro děti. Z tohoto pokoje se dostanete na balkon (3 m2), odkud si můžete užívat úchvatné výhledy. Navíc v podkroví je k dispozici půdní prostor o rozloze 88 m2, který může být přestavěn na další pokoje podle vašich potřeb.

Dům prošel nedávno rozsáhlou rekonstrukcí. Celé přízemí bylo kompletně zrekonstruováno – nová kuchyně vč. spotřebičů, podlahy, kamna, podhledy, osvětlení, plastové vstupní dveře, nové el. rozvody. V koupelně a WC je nový sprchový kout a sanita. Nová fasáda včetně zateplení, střecha nad obývacím pokojem je také zateplena. Více informací o rekonstrukci poskytnu na vyžádání. Vytápění domu je řešeno krásnými kamny, který vytopí až 2 patra. V podkroví si můžete dopomoci elektrickými přímotopy.
K domu patří krásná zahrada o rozloze cca 136 m2, která nabízí dostatek místa pro pěstování bylinek a je ideálním prostorem pro děti na hraní. Na boční straně domu najdete krytou terasu, kde si můžete užívat venkovního posezení. K dispozici je také samostatná garáž, která poskytuje bezpečné parkování.

Vodní nádrž Slapy nabízí skvělé podmínky pro rekreaci, sport i zábavu, stejně jako nespočet krásných přírodních zákoutí. K vodní nádrži Slapy se dostanete za 6 minut autem, můžete si ale také udělat procházku (cca 2,5 km). Do centra Prahy je to cca 35 km po krásné cestě podél řeky. V obci najdete školu, školku, vyhlášenou restauraci, obchody i poštu. Největším bonusem je však autobusová zastávka, odkud se dostanete na Smíchovské nádraží za 45 minut.

Tento dům je vhodný jak pro celoroční bydlení, tak i jako rekreační útočiště. Pokud byste však hledali investiční příležitost, jste tu také správně.

Možnost financovat hypotečním úvěrem, se kterým vám naši specialisté zdarma pomohou.

Pro další informace a pro domluvu konkrétního času, prosím, zareagujte online, ozvu se vám zpět nejpozději následující pracovní den.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Slapech (okr. Praha-západ).