Prodej kanceláře, Praha - Štěrboholy, Nepravidelná, 1000 m2 (ID: 1248112)

Nepravidelná, Praha 10 - Štěrboholy

39 995 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 190 604 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaNepravidelná, Praha 10 - Štěrboholy
ID0020-NP08136
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1000 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Prodáváme rozlehlou komerční nemovitost, ve které sídlí televizní a filmové studio Holly. V minulosti zde vznikl dabing k mnoha známým seriálům, například M.A.S.H, Beverly Hills 90210 a filmy Kmotr 1.2.3., Pepek námořník atd.

Budova má užitnou plochu přes 1 000 m2 na pozemku 1046 m2. Nachází se zde 40 místností, a 2 garáže, které tvoří zázemí studia. Najdete zde 13 kanceláří, konferenční místnost, green screen studio, režisérskou místnost, dabingové studio, postprodukci, broadcast a digital studio, přepisové a digitalizační pracoviště, sklad techniky a rekvizit, v podzemních prostorech je zbudované kino. Celý objekt je zajištěn kamerovým systémem a napojen na pult centrální ochrany.

K domu náleží terasa s venkovním posezením a zahrada. Na přilehlém pozemku jsou 3 parkovací plochy – jedna před budovou, druhá za budovou a třetí v zadním uzavíratelném traktu objektu. Parkovat zde může najednou až 30 automobilů. Komerční objekt se dá skvěle využít k podnikatelským účelům – ideální je jako sídlo firmy, snadno lze navázat i na televizní produkci. Nemovitost je vhodná pro reklamní a kreativní agentury, filmová studia, televize, podcastová vydavatelství, PR agentury, digitální a informační agentury a apod.

Studio leží v Nepravidelné ulici na Praze 10-Štěrboholy, kousek od nákupního střediska EUROPARK, a má perfektní napojení na Pražský okruh a dálnici. Výhodou je rychlé spojení do centra města.


V případě zájmu se na mě neváhejte obrátit. Rád zodpovím veškeré vaše dotazy a pozvu vás na prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje kanceláří v Praze 10.