Prodej chaty, Hlubočky, 60 m2

Hlubočky

2 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHlubočky
StavbaDřevěná
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná60 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti526 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Hlubočkách

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele vám zprostředkujeme prodej Tiny house o dispozici 2kk s užitnou plochou přibližně 60m2. Původní záměr využití tohoto objektu byl krátkodobý pronájem ale možnost je i celoroční bydlení, nebo rekreace.
Tiny house se nachází na pozemku o celkové výměře 526m2 v obci Posluchov. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení v přírodě. Další výhodou tohoto domu je obecní velmi chutná a kvalitní voda. Místní ji nazývají "Korábovka". V blízkosti se také nachází pramen, kde si lidé mohou natáčet vodu do lahví. Dům se nachází v klidné části obce Posluchov a nabízí krásný výhled na svah, na kterém se nachází lyžařský vlek a bobová dráha - Ski areál a bobová dráha Hlubočky. Tato lokalita je ideální pro milovníky zimních sportů. V obci Posluchov a okolí je bohatá občanská vybavenost. V blízkosti se nachází veškerá potřebná infrastruktura, jako jsou obchody, restaurace, školy, školky a zdravotnická zařízení. Nabízí krásné výhledy, klidnou lokalitu a bohatou občanskou vybavenost v okolí.
Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Hlubočkách.