Pronájem bytu 2+kk, Chýně, Uherova, 52 m2

Uherova, Chýně

19 200 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaUherova, Chýně
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná58 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha52 m2
Balkon

Origo partneři v Chýni

Úklidové služby

Popis

Dovolujeme si Vám představit výjimečnou nabídku pronájmu komfortního a plně vybaveného bytu o dispozici 2+kk/B/2PS situovaného ve čtvrtém nadzemním podlaží novostavby bytového domu z roku 2020 v obci Chýně. Dispozici bytu tvoří prostorný obývací pokoj s moderně vybaveným a vkusně navrženým kuchyňským koutem s barovým pultem a stoličkami. Dále ložnice, široká předsíň, samostatná toaleta a koupelna s vanou a prostorem pro umístění pračky. Nesmí chybět dvě venkovní parkovací stání. Obec Chýně patří v současné době k vyhledávaným lokalitám k bydlení zejména pro svou strategickou polohu v těsné blízkosti hlavního města Prahy. Jde o lokalitu s dobrou občanskou vybaveností a dopravní obslužností. K dispozici je v místě základní škola a několik škol mateřských. Spojení s hlavním městem zajišťuje několik autobusových linek a železnice s dojezdem na nádraží Praha - Smíchov nebo Praha - Hlavní nádraží.
V případě zájmu o prohlídku tohoto za nás velmi pěkného a praktického bytu kontaktujte ochotného a vstřícného makléře, který Vás rád seznámí s dalšími podrobnostmi a provede Vás touto nabídkou.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Chýni.