Prodej pozemku pro bydlení, Záhoří - Kašina Hora, 2272 m2

Záhoří, Kašina Hora

1 398 Kč
/za metr čtvereční
Hypotéka od 7 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaZáhoří, Kašina Hora
ID7936
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti2272 m2
Elektřina230V, 400V
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Převod do OV

Origo partneři v Záhoří

Popis

Nabízíme k prodeji pozemek pro bydlení o celkové ploše 2 272m², nacházející se v části obce Kašina Hora, obce Záhoří, v okrese Písek. Tento atraktivní pozemek se nachází na okraji obce nedaleko rekreační oblasti přehrady Orlík, což poskytuje ideální příležitost pro relaxaci a rekreační aktivity.
Pozemek je situován v klidné lokalitě a je obklopen přírodou. Na pozemek je sjezd přímo z asfaltové málo frekventované vozovky. Díky blízkosti silnice a autobusové zastávky je zajištěna snadná dostupnost veškeré dopravy.
Na pozemek jsou přivedeny tyto inženýrské sítě - elektrický sloupek, vrt na pitnou vodu. Kanalizace není. Je to možné řešit vícekomorovým septikem nebo domácí čističkou.
Tento pozemek nabízí široké možnosti využití a je ideální pro stavbu rodinného domu pro trvalé bydlení nebo rekreaci. Jeho prostorná plocha poskytuje dostatek prostoru i pro zahradu, venkovní posezení apod.
Pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Váš zájem a rádi Vám poskytneme další informace či domluvíme termín prohlídky.
Občanská vybavenost je v obci Záhoří (2 km) nebo ve městě Písek (10 km).
S financováním pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Záhoří (okr. Písek).