Prodej rodinného domu, Praha - Podolí, Jeremenkova, 153 m2 (ID: 1246445)

Jeremenkova, Praha 4 - Podolí

26 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize
Hypotéka od 128 197 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJeremenkova, Praha 4 - Podolí
ID05633
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná153 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti843 m2

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Dům, jehož první plány vznikly v roce 1926, zůstal společně se sousedním jediným svědkem toho, jak vypadala ulice Jeremenkova před bezmála stoletím. Po důkladné rekonstrukci, která probíhala mezi lety 2003 až 2016, je připraven k okamžitému užívání bez zásadních investic. A to nejen pro bydlení, ale i pro komerční využití, pro které byl v posledních letech využíván.

Ze zachovalých původních prvků stojí jednoznačně za zmínku repasovaná špaletová okna nebo dřevěné schodiště. V polovině 30. let prošel dům adaptací podkroví, čímž vznikla 2 plnohodnotná podlaží. Plocha domu bez sklepa činí 132 m2 a jeho současná dispozice je 4+kk.

V prvním podlaží se nachází obývák s kuchyní a výstupem na terasu za domem, zimní zahrada, vstupní zádveří a pokoj. Ve druhém podlaží je velký otevřený pokoj a druhý menší, který je orientovaný na jih. Nechybí malý balkon směrem do zahrady. Koupelny jsou v domě dvě - malá a velká. Dům je taktéž částečně podsklepený. V obou podlažích však platí, že lze vytvořit místností navíc. V největší místnosti domu (38 m2) nechybí krb, vytápění je však řešeno centrálně plynovým kotlem (spotřeba 16 MWh/rok).

Zahrada je mírně svažitá, orientovaná na jih a s velkou parkovací plochou vedle domu (120 m2). Dům je umístěn u autobusové zastávky, pár minut od metra Budějovická a 600 m od budované stanice linky D, díky čemuž byl v minulosti hojně využíván např. pro provoz sídla firmy nebo školky.

Omluvte absenci fotografie hlavní koupelny, která je aktuálně využita jako sklad, zrovna tak sklep (21 m2). Pokud vás o této nabídce zajímá více informací, rád vám pošlu odkaz na web s detailním popisem a dalšími podklady.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4.