Prodej rodinného domu, Zlín - Malenovice, 110 m2

Zlín, Malenovice

6 790 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 32 359 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZlín, Malenovice
IDPD_zl.mal
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy84 m2
Podlahová plocha110 m2
Plocha nemovitosti343 m2
Plocha zahrady259 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Parkování

Origo partneři v Zlíně

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout zánovní samostatně stojící RD o dispozici 3+1 s garáží, který se nachází nedaleko Zlína - Malenovic.
Před vjezdem do garáže je k dispozici 1 parkovací místo. K domu náleží menší zahrada a místo pro posezení s přáteli.
Zděný 2-patrový cihlový dům má v suterénu garáž a technické místnosti pro uskladnění potravin nebo méně potřebných věcí. V této části domu se nachází plynový kotel, kterým se vytápí celý dům včetně vody. Výhodou je, že odsud dostanete do přízemního patra obytné části domu. Zde se nachází 2 prostorné místnosti kuchyně s jídelnou a obývací pokoj. Vstupní části je chodba, kde u vstupu Vás vyvede schodiště do horního patra. Na konci chodby je koupelna s wc. V horním patře je menší koupelna s wc a 2 prostorné pokoje. Výhodou je, že lze v každém z těchto pokojů vybudovat přepažením na případné 2 menší pokoje.

Jelikož se jedná o ilustrační fotografie, tak více informací Vám pošlu na e-mail.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, tak rád se s Vámi setkám při prohlídce této nemovitosti. Nabídka v financování prostřednictvím úvěru nebo případný prodej Vaší nemovitostí je samozřejmostí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně.