Prodej rodinného domu, Ostrava, Průběžná, 121 m2

Průběžná, Ostrava

12 390 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 59 047 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPrůběžná, Ostrava
ID139028
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha121 m2
Plocha nemovitosti352 m2

Origo partneři v Ostravě

Popis

Ve výhradním zastoupení a se souhlasem majitele mi dovolte nabídnout Vám moderní a nadčasové rodinné bydlení 4+kk v RD typu řadový trojdům.
Atraktivní lokalita se nachází na pomezí Poruby a Plesné a je v bezprostřední blízkosti zelených parkových stezek a lesů.

Dům je celozděný, okna s izolačními trojskly, venkovní žaluzie. Vytápění vs. chlazení tepelným čerpadlem.
Dispozice: v přízemí domu se po vstupu z předsíně 10,76 m2 nachází po jedné straně technická místnost 6,91 m2 a na opačné straně WC s umyvadlem 2,05 m2. Technická místnost poskytuje místo na skladování větších věcí, je zde na míru prádelní sestava včetně dřezu, policového a skříňkového nábytku.
V chodbě je vedle toalety uzavřená komora, taktéž s policovými regály.
Obývacímu pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem o rozměru 38,76 m2 dominuje krásná a velká kuchyně zn. Hanák s vestavěnými spotřebiči a ostrůvkem. Ve stejném designu je i obývací stěna, takže výsledek tohoto společenského pokoje působí krásně sjednoceně, vkusně a luxusně.
Z obývacího prostoru vyjdete na terasu o rozměru 30 m2.
Mezipodlaží vyplňují schody s galerií 4,91 m2.
V prvním patře pokoj 15,03 m2, pokoj 14,56m2, ložnice s šatnou o vel. 19,3 m2 a koupelna s vanou, sprchovým koutem, dvojumyvadlem, WC a bidetem o vel. 8,50 m2.
Ložnice je orientována směrem na východní stranu a s výhledem na les, který je téměř na dosah ruky. Pod velkými okny je po celé délce pokoje na míru dřevěná sedací souprava. Jak se zde jednou posadíte s kávou či dobrou knihou, toto místo už si nadobro zamilujete. Vestavěné skříně jsou vstupem do šatny, kterou ocení především ženy.
Pozemek 268 m2 (bez zastavěné plochy) je rovný, zatravněný a se vzrostlými keři Bobkovišně kolem antracitového plotu s podhrabovou deskou.
Atraktivnost lokality je dána nejen okrajovou částí Ostravy, ale také okolní přírodou, která se svými stezkami až do 5 km je v těsné blízkosti domu.
Obchodní centrum Globus je taktéž v blízkosti pěší chůze.
Cena nemovitosti je 12.390.000,- Kč, a to včetně provize RK a právního servisu.
V případě rychlého jednání je možná sleva.
Další informace Vám s potěšením sdělí naše makléřka. Dobrá káva u prohlídky nebude chybět :).
Ev. číslo: 139028

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě.