Pronájem skladu, Chýně, Družstevní, 1215 m2

Družstevní, Chýně

145 800 Kč
/za měsíc
+ spotřebovaná energie dle skutečné spotřeby, bez DPH, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaDružstevní, Chýně
IDCHÝNĚ
StavbaMontovaná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1215 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Chýni

Úklidové služby

Popis

Nabízíme skladovou halu k pronájmu o celkové ploše 1.215 m2 v blízkosti lokality Praha-Zličín, konkrétně v Chýni u Prahy na adrese Družstevní 197. Nebytové prostory disponují dvěma zděnými vestavěnými kancelářemi a sociálním zázemím vč. kuchyňky o rozloze 39 m2. Před halou k dispozici manipulační plocha o rozloze cca. 600 m2.

Jedná se o bezúrovňovou netemperovanou halu zkolaudovanou jako skladový prostor. V hale se nachází zátěžová betonová podlaha v dobrém stavu. V hale úsporné stropní led osvětlení a rozvody ve zděné vestavbě. Kanceláře jsou vytápěny lokálním el. topení, ohřev vody prostřednictví el. bojleru. Rozvod 220/380 po celé hale. Využitelná výška stropu je 7 - 8 m. Hala je vybavena elektronickou zabezpečovací signalizací a areál disponuje kamerovým systémem.

Areál se nachází ve výborné lokalitě na hranicích Prahy, konkrétně v Chýni u Prahy. Ideální napojení na Pražský okruh, dálnici D5 a dálnici D6.

Dostupnost z hlavní komunikace, MHD, přístup pro osobní i kamionovou dopravu, možnost parkování.

Cena:
- 120,-Kč/m2/měsíc + DPH dle zákona, + energie účtovány dle skutečné spotřeby

K dispozici od 1.10.2024 či dle domluvy.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu skladů v Chýni.