Pronájem bytu 1+kk, Praha - Letňany, Miroslava Hajna, 41 m2

Miroslava Hajna, Praha 9 - Letňany

14 800 Kč
/za měsíc
vratná kauce ve výši 24 000,- Kč + provize za zprostředkování ve výši jednoho nájmu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMiroslava Hajna, Praha 9 - Letňany
ID20240319-1
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná41 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Hledáte útulné bydlení v klidné lokalitě, ale vašimi podmínkami jsou balkón, sklep a garážové stání? Pak tato nabídka v podobě krásného a praktického bytu v klidné lokalitě Praha – Letňany je právě pro vás.
Prostorný pokoj s vybavenou kuchyní nabízí dostatek místa pro jídelní i obývací část. Balkón nabízí výhled do zeleně a klidné okolní zástavby. V koupelně, která je spojená s toaletou, si můžete dopřávat zasloužený relax po náročném pracovním dni ve vaně. Je zde k dispozici i pračka. Jak již bylo zmíněno, s úložným prostorem ani s parkováním si starosti dělat nemusíte, k bytu náleží také prostorný sklep a garážové stání.

Bytový projekt Nové Letňany z roku 2014 se nachází jen několik málo minut od stanice metra C - Letňany a velkého obchodně - zábavního centra OC Letňany. V blízkosti najdete také rozsáhlý lesopark Letňany se stezkami pro pěší a cyklistiku. Dobrou dostupnost do centra města zajišťují blízké autobusové zastávky s přímým spojením na metro C - Letňany.

Poplatky vč. elektřiny činí 4 000 Kč měsíčně a jsou zúčtovatelné.
Provize za zprostředkování ve výši jednoho nájmu + DPH.
Vratná kauce je ve výši 24 000,- Kč.

Bojíte se, aby vám tato nabídka neunikla? Nyní už nemusíte. Nabízíme vám možnost si byt pronajmout plně online, stejně jednoduše jako přes Airbnb.
Pokud ovšem dáváte přednost osobnímu setkání, neváhejte a domluvte si prohlídku. Těšíme se na setkání s vámi.

Kontaktovat nás můžete v pracovní dny od 9:00 do 17:30.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!