Pronájem bytu 3+kk, Praha - Krč, V rovinách, 89 m2

V rovinách, Praha 4, Krč

Rezervováno
28 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaV rovinách, Praha 4, Krč
ID22297
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná89 m2
Patro2. z 4
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha89 m2
Plocha nemovitosti89 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Kabelové rozvody
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Hledáte byt k dlouhodobému pronájmu, který je po rekonstrukci a částečně vybaven z obchodem poblíž? Oceníte školu za rohem a na metro - stanice Pankrác je to pouze 5 minut klidnou chůzí. Tak tady pro Vás jeden takový máme a jedná se o dispozičně velmi zajímavý byt 3+KK v Podolí. Vaše nové bydlení je částečně vybaveno vestavnými skříněmi, pračkou, kuchyňskou linkou. Nemovitost je vybavená bezpečnostními dveřmi a co by kamenem dohodil je dětské hřiště Žluté lázně pro Vaše ratolesti. Pro náročné je v docházkové vzdálenosti obchodní dům Arkády. Nedaleko od bytu je MŠ, ZŠ i nedaleké ČVUT Podolí.
Pro trávení volných chvílí můžete využít plavecký stadion Podolí nebo park na Pankráci.
Výborná dopravní dostupnost je velkou výhodou, zastávka autobusu milevská jen minutu chůze, tramvaj Dvorce do 3 min pěšky.
Velmi nízké provozní náklady bytu jsou velkou výhodou a to 3 500,-Kč/měsíčně včetně plynu a elektřiny, požadovaná kauce + odměna zprostředkovatele ve výší 25 000,-Kč.
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo pronajmout nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Teď je to už jen na Vás, zavolat a rád Vás bytem provedu Váš Petr Revenda.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 4.