Prodej výrobních prostor, Blansko, 2746 m2

Blansko

48 950 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně provize, kompletního právního servisu
Hypotéka od 233 281 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaBlansko
ID143-NP06610
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná4161 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy2322 m2
Podlahová plocha2746 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Blansku

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi formou odkoupení 100% obchodních podílů společnosti vlastnící výrobní/skladovou halu v průmyslové zóně Blanska. Areál se nachází ve stabilizované industriální zóně na severu města. Jedná se o kompaktní stavbu s velmi dobrým technickým standardem o celkové užitné ploše přibližně 2 700 m². Hala byla kolaudována v roce 1998, v roce 2010 byla provedena přístavba expedice a objekt byl adaptován do stávajícího stavu. Nemovitost je samostatně stojící, ocelové konstrukce, s opláštěním.

Dispozice
Celková výměra pozemků: 4.161 m²
Celková užitná plocha: 2.746 m²
Výměra haly včetně expedice: 2030 m², obslužná výška haly 5 metru.
Kanceláře a zázemí: 716 m²

Objekt je součástí hlídaného areálu, přístup 24/7, obsluha kamionem. Přístup k hale je přes pozemky jiného vlastníka, jsou zde zajištěna věcná břemena chůze a jízdy.
K dispozici všechny inženýrské sítě: elektřina (podíl na trafostanici), plyn, vodovod, kanalizace.

K dispozici v realitní kanceláři plánky objektu a další informace ohledně objektu a smluvních vztahů souvisejících s provozem.

Nemovitost je připravena k okamžitému užívání.

Město Blansko má přibližně 21 000 obyvatel, je bývalým okresním městem Jihomoravského kraje, ležícím přibližně 20 km severně od krajského města Brna. V místě je kompletní občanská vybavenost a infastruktura. Blansko je dostupné autobusovou a vlakovou dopravou (s krajským městem Brnem, cesta autem do 30min a vlakem 25min, spojem několikrát do hodiny), v místě je MHD. Okolní zástavba je smíšená a tvořena průmyslovými objekty, drobnými provozovnami, rodinnými domy a objekty občanské vybavenosti.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje výrobních prostor v Blansku.