Pronájem bytu 2+kk, Praha - Hloubětín, Kolbenova, 60 m2

Kolbenova, Praha 9, Hloubětín

20 490 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKolbenova, Praha 9, Hloubětín
IDKemi
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná60 m2
Patro3. z 8
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha60 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně nabízím k dlouhodobému pronájmu zcela nový moderní byt 2+kk 52 m2 s balkonem 6 m2, garážovým stáním a sklepem ve vyhledávané lokalitě Prahy 9 v nově dokončovaném projektu Kemi Hloubětín.

Dispozice:
Byt s orientací na východ se nachází ve třetím patře novostavby s výtahem a s bezpečnostními kamerami. Nabízí se jako částečně zařízený (nová kuchyňská linka s indukční deskou, troubou, myčkou na nádobí, lednicí a mrazákem). Jednotka sestává z ložnice, obývacího pokoje s kuchyňským koutem se vstupem na prostorný zasklený balkon, koupelny se sprchovým koutem, úložnými prostory a toaletou, prostorné vstupní chodby a sklepu v přízemí domu. Automatické žaluzie na dálkové ovládání a rekuperace samozřejmostí. Výhled do klidné vedlejší ulice na okolní budovy a zeleň.
V ceně garážové stání.

Projekt Kemi Hloubětín se nachází na rozhraní pražských Vysočan a Hloubětína v nově vybudované čtvrti, kde se moderní a příjemné bydlení ve finském stylu potkává s klidem místní přírody. Jednotlivé budovy jsou postaveny s odkazem na severskou architekturu a estetiku, která klade důraz na jednoduché a přímé linie. Přímo u domu je tramvajová zastávka Nový Hloubětín, stanice metra Kolbenova je v docházkové vzdálenosti.

K nastěhování ihned.

Nájem: 22 000 Kč včetně garáže plus poplatky cca 4 500 Kč.
Vratná kauce: 43 000 Kč

V případě zájmu se na vás budu těšit na prohlídce bytu. Neváhejte mě kdykoliv kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!