Prodej rodinného domu, Holubice - Kozinec, Buková, 108 m2 (ID: 1244310)

Buková, Holubice, Kozinec

10 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 50 040 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBuková, Holubice, Kozinec
ID859586
StavbaMontovaná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná108 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti533 m2

Origo partneři v Holubicích

Úklidové služby

Popis

Představujeme Vám moderní novostavbu 4+1 v malebné a klidné lokalitě Holubic, která je jako stvořená pro pohodový rodinný život. Tento prostorný dům s dvěma koupelnami, z nichž jedna v patře disponuje pohodlnou vanou, která poskytuje komfort a soukromí pro všechny členy rodiny. Moderní kuchyně s vestavěnými spotřebiči.
Prostorná venkovní terasa a zahradní domek na velkém pozemku poskytují dostatek místa pro vaše zájmy a odpočinek, zatímco děti si užijí nekonečné hodiny zábavy na hřišti, jež je hned za rohem. Pro vaše pohodlí je k dispozici garáž s dálkovým ovládáním a pro vaše čtyřnohé přátele připravený kotec.
Neváhejte nás kontaktovat pro bližší informace a domluvení prohlídky. Těšíme se na Vás.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Holubicích (okr. Praha-západ).