Prodej rodinného domu, Unhošť, Jenečská, 95 m2 (ID: 1243958)

Jenečská, Unhošť

9 399 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 44 793 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJenečská, Unhošť
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná95 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha95 m2
Plocha nemovitosti430 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Unhošti

Úklidové služby

Popis

Hledáte dům za cenu bytu v Praze v ideální dojezdové vzdálenosti? Nabízím skvělou alternativu 10 minut od hlavního města na okraji Unhoště, která disponuje veškerou občanskou vybaveností a výhodnou polohou kousek od Prahy i od Kladna. Zároveň však leží v dosahu přírody na okraji křivoklátských lesů.

Polovina dvojdomu v katastru nemovitostí vymezená jako bytová jednotka je dispozičně řešena jako 4+kk. V přízemí se nachází vstupní chodba, toaleta a velký obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem a velkými posuvnými okny s terasou za domem. V prvním patře najdeme tři ložnice a koupelnu s rohovou vanou. Velká okna v ložnicích poskytují dostatek světla a prostor pod střechou je možno využít k uložení sezónních věcí.

Standard stavby je zdivo z tvárnic Porotherm 30 Profi Dryfix, izolace domu v tl. 200mm + probarvená omítka, foukaná izolace ve 2NP, okna izol. 3-sklo, 7-komorový systém, posuvné balkonové dveře, sádrové omítky, příčky zděné, střešní krytina betonová odstín Granit (šedá), okapy lakované, betonové stropy, betonové schodiště s dlažbou, vytápění podlahové tepelným čerpadlem země-vzduch zn. NORDline, betonové hlazené podlahy, sádrokartonové podhledy, moderní koupelna a WC, terasa, vstupní chodník, obložkové zárubně a standardní interiérové dveře, výmalby.

K jednotce náleží příslušný podíl na pozemku kolem domu odpovídající výměře 430 m2 včetně zastavěné plochy, což bude zaneseno do prohlášení vlastníka bytových jednotek a přídatným spoluvlastnictvím provázáno s bytovou jednotkou a vymezeno příslušným geometrickým plánem.

Součástí jsou parkovací stání se zámkovou dlažbou. Nemovitost se prodává nevybavená.

Dům je čerstvě zkolaudován a během dvou týdnu bude zapsán jako rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami do katastru nemovitostí. Rozdílně od přiloženého průkazu energetické náročnosti odpovídá aktuálně stavba energetické třídě B, jelikož v průběhu výstavby došlo vzhledem k situaci na energetickém trhu k výměně původního plynového vytápění za tepelné čerpadlo.

V případě dotazů nebo zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Unhošti.