Prodej obchodního prostoru, Otrokovice, 168 m2

Otrokovice

4 999 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize
Hypotéka od 23 824 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaOtrokovice
ID01697
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná168 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuRušná část obce
Plocha nemovitosti282 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Otrokovicích

Popis

Nabízím vám ke koupi rodinný dům ve velmi žádané lokalitě v Otrokovicích.

Na hlavní ulici, která prochází Otrokovicemi vám nabízím tento rodinný dům. Dům, který je připraven ke kompletní rekonstrukci, nabízí možnost využití dále jako rodinný dům nebo i obchodní prostor, který si tato lokalita žádá.

Je to ideální objekt pro ty, kteří hledají investici do nemovitostí a chtějí využít na maximum především jeho obchodní potenciál.

Tento podsklepený dvoupodlažní dům o celkové ploše 168m2 nabízí prostorné interiéry, které lze přizpůsobit potřebám a vkusu nového majitele. Tyto prostory lze upravit k vytvoření dvou samostatných bytových jednotek a dále je pronajímat. Nebo zde vytvořit obchodní prostor, ordinace a prostor pro jiné služby.

Přilehlý soukromý pozemek nabízí další možnosti využití. Na něm se nachází menší budova, která může sloužit jako garáž, dílna nebo skladiště.

Dům se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, včetně obchodů, restaurací, škol a veřejné dopravy, což zajišťuje pohodlný a snadný přístup ke všem potřebným službám.

Pokud hledáte prostorný rodinný dům s možností investice nebo obchodního využití, je tento objekt skvělou příležitostí. Nechte svou kreativitu a představivost pracovat a přetvářet tento dům na místo, které naplní vaše potřeby a přinese vám dlouhodobý zisk.

Neváhejte a kontaktujte mě co nejdříve, abyste mohli získat další informace a prohlédnout si tento zajímavý dům osobně.

Těším se na vás a na to, že vám pomůžu uskutečnit vaše plány s touto nemovitostí.

David Kašný – Váš férový makléř

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Otrokovicích.

Podobné nabídky