Prodej chaty, Ostopovice, 60 m2 (ID: 1242936)

Ostopovice

2 750 000 Kč
/za nemovitost
sleva - původní cena 2.900.000 Kč
Hypotéka od 13 106 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOstopovice
ID12187
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná60 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti560 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Ostopovicích

Popis

Hledáte místo, kam se můžete schovat před každodenním spěchem? Jedno takové pro vás máme právě v nabídce! Jedná se o zděnou udržovanou chatu se zahradou v Ostopovicích. Objekt prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2017.

Na zahradě je příjemné posezení s nádherným výhledem do okolní krajiny, kde si můžete vychutnat klid a relaxaci. Příjezd k chatě je bezproblémový po nezpevněné udržované cestě a parkování je zajištěno na vlastním pozemku.

Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem anebo si můžete zatopit v krbu, užitková voda z vlastní studny. Ostopovice se nachází v těsné blízkosti Brna, kde najdete veškeré občanské vybavení a dostanete se tam i pomocí MHD (zastávka cca 10 minut chůze).

Toto místo je skvělou volbou pro ty, kdo touží po relaxaci a odpočinku mimo ruch města, a přesto si chtějí udržet blízkost k Brnu. Neváhejte mne kontaktovat, rád vás provedu a zodpovím vaše dotazy.

Původní cena: 2.900.000 Kč
Aktuální cena: 2.750.000 Kč

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Ostopovicích.