Prodej rodinného domu, Všestudy, 156 m2 (ID: 1241899)

Všestudy

9 999 999 Kč
/za nemovitost
cena je včetně kompletního právního a realitního servisu
Hypotéka od 47 657 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVšestudy
ID39
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná156 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha156 m2
Plocha nemovitosti1314 m2

Origo partneři v Všestudech

Úklidové služby

Popis

Hledáte prostor, kde budou vaše děti moci zažívat pocit prázdnin u babičky každý den? Toužíte bydlet v meandru řeky Vltavy, 40 minut od Prahy, mít vyhlášenou Farmu Vraňany, zámek Veltrusy či města Kralupy nad Vltavou a Mělník v dojezdové vzdálenosti 30 minut autem? Chcete přímo od domu vyrážet na příjemné pěší a cyklistické výlety, nebo rybařit v nedalekých tůních?
Nabízím vám ke koupi jednopatrový cihlový dům z roku 2015 o podlahové ploše 156 m2 s pěti samostatnými pokoji, pracovnou, šatnou a kuchyní. Dům se nachází na pozemku o rozloze 1314 m2, kde si v budoucnu můžete postavit velkolepý bazén, nebo dokonce další dům!

Útulná novostavba odpovídá svým vzhledem okolním stavbám, ale uvnitř vás překvapí originálním uspořádáním. Dům je situován v jihovýchodní části rozlehlého rovinatého pozemku a svou dispozicí bude vyhovovat ideálně čtyřčlenné rodině. Chladné zimní večery si můžete zpříjemnit posezením u krbu v obývacím pokoji.

Do domu, ke kterému přiléhá zastřešené parkovací místo pro jedno auto a motorku, vstoupíte uzavíratelným zádveřím. Nalevo najdete nejen praktickou technickou místnost se zásadními elektrickými spotřebiči (kotlem na centrální vytápění, bojlerem na ohřev vody, pračkou a sušičkou), ale i koupelnu s WC a sprchovým koutem. V přízemí se dále nachází menší pracovna, světlá a moderně vybavená kuchyň s jídelním stolem, kterou od vzdušného obývacího pokoje s funkčním krbem na dřevo odděluje barový pult na samostatně stojících kuchyňských skříňkách.
V obytném podkroví naleznete tři samostatné pokoje, včetně hlavní ložnice s šatnou, ale i oddělenou, opravdu prostornou koupelnu s vanou a francouzskými dveřmi na balkon. Celý dům si můžete v klidu projít ze svého domova dík 3D prohlídce.

Ačkoliv se nemovitost nachází v malé vísce uprostřed kraje známého pro pěstování chmele či vinné révy, celý dům je moderně vybaven a nabízí nejen dobrou dopravní dostupnost, ale i plné pokrytí internetovým signálem přes wifi. Autem se do Dušník dostanete nejrychleji po dálnici D8, pravidelné autobusové spoje fungují i z Prahy a Kralup nad Vltavou.

Kromě rozlehlého pozemku, který zaručuje maximální soukromí, je další nespornou výhodou domu i jeho napojení na obecní vodovod a v budoucnu i možnost přivést si do domu plyn, který vede v přístupové komunikaci do obce. Stačí si tedy vybudovat svou přípojku. Odpadní vody jsou svedeny do jímky.
Pokud vás tato novostavba zaujala, ozvěte se mi a domluvíme se na vhodném termínu prohlídky. Ráda vás domem osobně provedu.
Vaše Kamila.

Rozměry jednotlivých místností:
PŘÍZEMÍ
Obývací pokoj: 30 m2
Kuchyň: 11,8 m2
Pokoj/pracovna: 11,7 m2
Technická místnost: 4,7 m2
Koupelna s WC: 4,7 m2
Chodba: 4,3 m2

Orientační náklady na provoz domu měsíčně:
Elektřina (slouží k vytápění i ohřevu teplé vody): 7 500 Kč
Vodné: 900 Kč

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Všestudech (okr. Mělník).