Pronájem obchodního prostoru, Brno, Branka, 25 m2

Branka, Brno

11 400 Kč
/za měsíc
k ceně se přičítá DPH+provize+kauce
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaBranka, Brno
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná25 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme Vám k pronájmu slunnou jednotku 1+kk o ploše 25 m² v Brně – Komíně s balkonem, v moderní novostavbě. K pronájmu jako obchodní prostor nebo kancelář.
Jednotka je vybavena kuchyňskou linkou s varnou deskou a malou lednicí s mrazákem. Jednotka je klimatizovaná, s podlahovým topením vč. koupelny. V koupelně je sprchový kout. Dům je zařazen v En. třídě A a je vybaven moderní a nízkonákladovou technologií. Součástí nájmu je i sklepní kóje.
Měsíční nájem činí 11.400 Kč + DPH. K nájmu se platí měsíčně zálohy na služby 1.900 Kč vč. DPH. Vratná kauce ve výši 2 nájmů a provize za zprostředkování ve výši 1 nájmu. Možnost pronájmu parkovacího místa na uzavřeném parkovišti v areálu objektu.
Velkou výhodou je příjemná lokalita s výbornou dostupností jak do centra města, tak na Brněnskou přehradu, nebo k okolním lesům a parkům. V Blízkosti domu se nachází zastávka tramvaje a trolejbusu, restaurace, kavárny a obchody.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Brně.