Prodej bytu 2+kk, Praha - Hloubětín, Pod turnovskou tratí, 68 m2 (ID: 1241735)

Pod turnovskou tratí, Praha

8 890 000 Kč
/za nemovitost
vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK
Hypotéka od 42 367 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPod turnovskou tratí, Praha
IDN03808
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná68 m2
Patro2. z 3
VybavenoNe
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha68 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti113 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
TelekomunikaceTelefon, Internet, Ostatní
DopravaVlak, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám novostavbu moderního bytu s balkonem a parkovacím stáním, v klidné a velmi žádané lokalitě Prahy 9 – Hloubětín, v ulici Pod Turnovskou tratí.

Tento moderní byt se nachází v 1. patře novostavby rezidenčního projektu Vila dům Libuše, bytového domu postaveného z monolitického, pohledového betonu, který bude dokončen v druhé polovině roku 2025.

V domě se nacházejí celkem 3 prostorné byty. V suterénu domu bude vybudováno příslušenství (sklepní prostory, tech místnost a pro byty kryté parkovací stání pro vozidla), v prvním patře k dispozici dva prostorné byty 2+kk s venkovní terasou/ balkonem do přilehlé zahrady o výměrách cca 68 m2 a 90 m2. Ve druhé patře se pak nachází prostorný byt, který si majitel nechává pro bydlení své rodiny.

Finální úpravy bytu lze po dohodě s investorem/ majitelem lze upravit dle přání kupujícího.

V domě (bytech) budou mimo jiné použité kvalitní materiály: vytápění tepleným čerpadlem, klimatizace, hliníková okna a dveře vč. izol. trojskel, vč. el. žaluzií na východní stranu, kvalitní interiérové dveře vč. obložení, zateplení budovy, dubové dřevné podlahy, automatické větrání s rekuperací tepla, atd.

Energetická náročnost budovy ve třídě C – úsporné bydlení.

Výborná obč. vybavenost v místě. Pouze 5 minut od stanice metra a tramvaje.

Díky dobrému dopravnímu napojení na pražský okruh a parkovacímu místu v ceně bytu budete vždy na skok od rodinného nebo pracovního výletu mimo Prahu.

V místě je vše potřebné: škola, školka, tenisové kurty, restaurace, posilovna, obchody, lékárna, dětské hřiště, krásný lesopark, cyklostezka podél Rokytky atd.

V ceně bytu je vlastní, kryté parkovací stání v přízemí byt. domu a sklepní koje 3,4 m2.

Volné dva byty v 1. patře o výměrách 68 m2 s balkonem a 90 m2 s větší terasou cca 29 m2.

Více info a vizualizace půdorysů na www.viladumlibuse.cz.

V případě zájmu, Vám rádi vyřídíme financování hyp. úvěrem.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze.